- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ниска граница на масовата "ебливост" или...?
Забелязвам,че тук изключително лесно се поставят етикети на юзърите,пишещи в този раздел и обсъждащи секса,спрямо възрастта им."Пфффф на 14,секс тръгнала да ми прави,поредната малка курвичка"Но ако си на 19 и се е*е с който си ще,не е съществен проблем.Аз съм 8ми клас,и мога да кажа,че в обкръжението ми има много хубави,девствени момичета,а според масовото мнение такова животно вече нема.Също така,всички са със сравнително висока сексуална култура и сериозно отношение към любовта и секса.Повечето имаме серозни връзки,и аз лично водя сексуален живот.И се чувствам обидена,когато ми се поставят етикети,и "без право на обжалване" се решава,че нямам нужната сексуална култура примерно....И също ,главния ми въпрос е,защо след като почти всички тук сме сериозни спрямо секса,и поне това,което съм видяла от "младежта" също,продължава да се злоупотребява с мита за масовата "ебливост" ,лишена от осмисляне и чувство за отговорност?
А какав е мита за масовата ебливост ???Първоначално написано от Mirelchetoo14
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
напълно съм съгласен с авторката![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Обикновено тук поставят етикети малко прибързано и на хора, които задават "глупави" въпроси, или пишат че за извършили нещо необмислено, което не е характерно за тинейджърите в по-напреднала възраст. Сигурен съм, че ако ти покажеш, че имаш висока сексуална култура и имаш аргументи, с които да "защитиш" това, че от "малка" водиш полов живот, никой няма да ти лепне прякора "малка курвичка".
И между другото - браво за грамотно написаната тема.
Да ти кажа за всяко клише си има изключение, но все пак според мен е било по-добре да се изчакаш със секса. В момента ти се оформят характера и позициите в живота. Всичко се случва. Може да се окаже, че твоят толкова сериозен приятел е бил с теб само да те чука и като ти се е наситил те е разкарал. И ти с разбито съсце ще си кажеш "К'во тоя само ме е ебал нищо друго. Повече няма да се влюбвам". И може да станеш пълна кучка и може да си на мястото на оная 19 годишната която се ебе с всеки кой знае. Твоята сексуална култура не мога да я преценя, не мога и да се сетя в момента забиващ въпрос с който да я проверя. Но ти си решаваш. Не ти се бъркам
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
И за какво се проеба на 14?Заради милутууу ти което многу обичкаш?
за каква култура говорите? за какви деца? Циганите по на 30 години имат ли сексуална култура или както го наричате? може и да имат ... малките деца и те вече май я имат културата незнам, кой каква култура има да си я има, иначе е интересно защо се засягаш на етикетката "малка курва", ако не са ти го казвали ок ама ако са ти го казали няколко пъти не се сърди мн, ще ти мине![]()
![]()
![]()
nau4i se da ti haresva...
Не,аз нямах конкретно предвид своя сексуален живот.Но като е станало дума,наистина изглежда рано може би,но се дължи донякъде и на нещата,които преживях и доста бързо пораснах и ми се формираха характера и ценностите.Колкото до това,че би могъл да "изчука и избяга",невъзможно е просто,поради причини,които ще запазя за себе си,надали ви се слуша точноПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
не става дума за всички 14-15 годишни...или поне аз плюя само по тези които пускат теми от сорта на "ебах се вчера без презерватив...бремнна ли съм.." и т.н нищо против нямам тези хора които имат достатъчно култура да правят секс без той да има последствия за тях![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
http://www.teenproblem.net/s/1421.htmlПървоначално написано от rubi
Ето това е за онези пикли за който говориш![]()
Dying of anticipation
айде драсни ми едно лс да ми кажеш
тия путки, които са на 12-13 и правят пълна програма наистина ги има и не ми се коментира (пък и не ме бърка). Имам 2 приятелки които го направиха на по 13. но едната поне беше ходила с приятеля си година и нещо. Пък и тя е преждевременно пораснала. Абе няма значение![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=145790 ето типичен пример
Не няма нищо против за правене на секс на 13 годишна възраст просто дразна с сексуалната си НЕГРАМОТНОСТ.........
Dying of anticipation
Хм,това наистина е за бой.....Но говоря за хора като един потребител малко по-горе в темата,който ме беше питал "Дали съм се наебала толко рано заради милутууууу щот гу бичъммммм",който дори и след изложените от мен аргументи си лепи етикети и кара на подигравателно отношение....Първоначално написано от Povlekan
не искам да храна просто..... човека е зле и явно не оценява чувствата ...........
Dying of anticipation
ааа тая тема като я четох направо наистина исках да си забия главата в стенатаПървоначално написано от Povlekan
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Ето мойта секуална култура е до небето ама още съм девствен давам такива съвети все едно го правя от години (или поне си мисля че давам)
Dying of anticipation
Първоначално написано от DiTko^
Изказа се.
И аз така като теб. Да ти кажа правилно си мислиш.Първоначално написано от Povlekan
Заради хора като теб не се отчайвам от света, в който живеем.
Ти видя мойта тема (май де до колкото си спомням имаше твои коментар)Първоначално написано от &ILoveU2
Та ако имаше пожече мислещи така хора какво ли ще бъде може би е имало преди.Наще родители може да кажем и баби (просто това е било еталон на подръжание) Според мен колкото пожече момичето се запаци "чисто" толкова по гордо трябва да е !!!
Dying of anticipation
^Значи съм по-горда отвсякога.![]()
Първоначално написано от be_true
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ми е виждането по въпроса (може би старомодно) ???
Или може ми съвсем нормално и реално.
Виждам нещата така както ТРЯБВА да са това че не са така......за сега не мога да направя нищо по въпроса ... :X
Dying of anticipation
Аз съм на 15 и правя секс.....от средата на миналата година някъде.Преди да го направя съм изчела доста неща,дори някои от които майка ми не беше чувала....![]()
Дори в момента съм на противозачатъчни...![]()
Не мисля,че възрастта е фактор.Може да си на 18 и да нямаш елементарна сексуална култура....(веднъж една мацка от даскало от 12 клас ме беше питала дали е бременна,защото била гълтала на гаджето си..
)
Моля те кажи и за този сайте..Първоначално написано от Канела^
![]()
![]()
И да се доизкажа от предишния си пост мисля че мисля доста зряло за 16 годишем (хлапак)Не казвам че съм уникален и единствен знам че има и други като мен..... ( а може и да греша да не мисля зряло незнам)....
Dying of anticipation
Да, но не споделям напълно твоето мнение. Мисля, че е хубаво да си девствен и да чакаш точния човек, или до когато се почувстваш готов емоционално. Но не намирам и нищо лошо в това което правят и другите. Е трябва да имат първо сексуалната култура. Но на теб наистина ти правя евала за това което мислиш и казвашПървоначално написано от Povlekan
![]()
Недей че ще взема да се възгордеяПървоначално написано от &ILoveU2
Dying of anticipation