.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Дали е добра идея ?

С приятеля ми вече 2 пъти се опитваме да го направим .. и двамата сме девствени.Първият път бяхме прекалено притеснени и нищо не се получи .. днес опитахме отново,но мен страшно ме болеше и му казах да спре .. то не стига че ме боли страшно много,ами на всичкото отгоре дори не усещам да влиза изобщо Явно съм прекалено тясна .. приятеля ми много се притеснява че ме боли и ме пази,но изобщо не влиза Днес не бях особено възбудена,но бях леко влажна .. е ,уви и това не помогна мислех си .. дали не е по-добра идея да се отворя сама с пръсти примерно Имам много голямо желание да го направя с него,но не става и не става...на него му е доста дебел,и не ми е ясно как ще ми влезне изобщо .. кажете какво да правим

На колко си?
    По глупаво от това сама да се отвориш няма.
    Ако го направиш ти пожелавам след това да те питат всеки ден как ти е бил първия път
    Не го прави, съвет, дори от непознат.

А това, че не си го усетила, май не се дължи на това, че си тесна..
    но нека не се опирам на това, а да речем, че си се притеснявала и преди всичко е било притснението, а не от това което правиш.

Не се притеснявай, всичко е толкова лесно и просто и повярвай ще стане и после ще гледаш с надсмешка на тази тема

Ето ти едно съветче за двама ви :

Преди да започнете пак частта с проникването го накарай момчето ( надявам се да не е гнуслив, не че има от какво де.. предполагам )
    да те полиже малко, тамън и ще ти хареса, ама малко малко.. едно 30 минути да те лиже да се разтечеш след което като се възбудиш прекалено то ще си дойде и с пръстите му кажи леко да не те боли

Град
    Sofia ofc ^^

Re: Дали е добра идея ?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    С приятеля ми вече 2 пъти се опитваме да го направим .. и двамата сме девствени.Първият път бяхме прекалено притеснени и нищо не се получи .. днес опитахме отново,но мен страшно ме болеше и му казах да спре .. то не стига че ме боли страшно много,ами на всичкото отгоре дори не усещам да влиза изобщо Явно съм прекалено тясна .. приятеля ми много се притеснява че ме боли и ме пази,но изобщо не влиза Днес не бях особено възбудена,но бях леко влажна .. е ,уви и това не помогна мислех си .. дали не е по-добра идея да се отворя сама с пръсти примерно Имам много голямо желание да го направя с него,но не става и не става...на него му е доста дебел,и не ми е ясно как ще ми влезне изобщо .. кажете какво да правим
    Такам ако се отвориш сама ще е сууууууууууууууууууПППЕР.. ..... тъпа грешка ] (*,)

Проблема идва от там,че и двамата сте притеснени трябва да се отпунете максималко.... off добре този тъп няма да се правя на разбирач ще оставня на &ILoveU2 да ви обясни
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Добре колега
    за да не пиша два пъти направо ще си постна мнението от друга тема:
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Значи имаш проблем с лубрикацията. Не бързайте. Определете си един цял ден/цяла вечер, когато да имате достатъчно време да го направите като хората. Ако не можеш да се възбудиш добре или да се отпуснеш увеличете времето на любовната игра. Може и орална стимулация да приложи приятелят ти и като усети че ще свършиш да се отдръпне и да започне с пръсти. След това с члена си но ако много те боли отново да се отдръпне и да продължи с оралните ласки. И така малко по малко ще се получи. Е все ще има болка, но поне ще е по-поносима
    та при теб май не е баш същото но мисля че това ще помогне
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    Sofia ofc ^^
    pick me pick me..........
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като не си възбудена, не правиш секс. И не говорим само за първия път. Овлажняването е важно за всеки 1 акт..........не пий алкохол, защото той пресушав лигавицата, отпусни се, целувайте се 1 върху друг, поопипвайте се, нека той ти направи да речем масаж.............измислете нещо, което да ви възбуди максимално и едва, когато ти течеш от кф, пристъпете към същината на акта!

Аз ти предлагам следното. Първо и двамата се успокойте, и се тпуснете. Второ си вземете бебешко олио и преди той да започне да ти го вкарва намажи презерватива с олиото, както и себе си отдолу. Това ще свърши ролята на лубрикант, ама е по-безвредно. Гаранция давам, че е ефикасно! Изпитано е. А за болката ще трябва да я изтърпиш. Тя едва ли ще е повече от 2-3 минути.

Що пък да не се отвори сама момичето? Пенев - ти бил ли си момиче някога, че да коментираш какво трябва да прави тя?

Специалното на първия път е в тръпката и емоцията, а тя няма да зависи от това дали ципата и ще бъде отворена от пениса.

Даже обратното, ако е девствена първия път ще бъде запомнен с притеснения, болка и нищо хубаво.

Голям спец се извъди, ама айде направи анкета с какво помнят първия път момичета. Да видим дали им е много хубаво отварянето, дали физически са изпитали удоволствието, което изпитват след това.

Защо да не си улесни нещата? защо да не направи нещо, което да и помогне първия секс да протече гладко и без проблеми. Да не се притеснява, да няма напрежение, да няма мъки и усилия и да се убие цялата възбуда от проблемите при отварянето.

По-добре какичките да се изкажат по въпроса, ако се върнат назад дали мислят, че е добра идея момичето да си помогне предварително. Аз гласувам - ЗА.

Град
    Там, където е сърцето...
    Е защо сама да се отваряш с пръсти?! Защо не го направи той?! Нека той да го направи, така и по-лесно ще влезе след като те възбуди...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Изобщо не е хубава идеята да се отваряш сама! Даже е супер тъпо. И тръпката е точно в това, че всичко ти се случва за 1ви път, даже и болката е сладка. Ти си момче и изобщо незнаеш! При 80% от момичетата болката е съвсем малка и понякога даже я няма. Не е нещо дето да умреш от него. А за авторката на темата ааз и написах.

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    На колко си?
    По глупаво от това сама да се отвориш няма.
    Ако го направиш ти пожелавам след това да те питат всеки ден как ти е бил първия път
    Не го прави, съвет, дори от непознат.

А това, че не си го усетила, май не се дължи на това, че си тесна..
    но нека не се опирам на това, а да речем, че си се притеснявала и преди всичко е било притснението, а не от това което правиш.

Не се притеснявай, всичко е толкова лесно и просто и повярвай ще стане и после ще гледаш с надсмешка на тази тема

Ето ти едно съветче за двама ви :

Преди да започнете пак частта с проникването го накарай момчето ( надявам се да не е гнуслив, не че има от какво де.. предполагам )
    да те полиже малко, тамън и ще ти хареса, ама малко малко.. едно 30 минути да те лиже да се разтечеш след което като се възбудиш прекалено то ще си дойде и с пръстите му кажи леко да не те боли
    +1
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност мен първия път не ме боля много. Имала съм далеч по-болезнни актове, доста след 1-вия път. Което потвърждава и тезата ми, че болката не идва от разкъсването, а от "нещото", което изпълва влагалището..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си