- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е добра идея ?
С приятеля ми вече 2 пъти се опитваме да го направим .. и двамата сме девствени.Първият път бяхме прекалено притеснени и нищо не се получи .. днес опитахме отново,но мен страшно ме болеше и му казах да спре .. то не стига че ме боли страшно много,ами на всичкото отгоре дори не усещам да влиза изобщоЯвно съм прекалено тясна .. приятеля ми много се притеснява че ме боли и ме пази,но изобщо не влиза
Днес не бях особено възбудена,но бях леко влажна .. е ,уви и това не помогна
мислех си .. дали не е по-добра идея да се отворя сама с пръсти примерно
Имам много голямо желание да го направя с него,но не става и не става...на него му е доста дебел,и не ми е ясно как ще ми влезне изобщо .. кажете какво да правим
![]()
На колко си?
По глупаво от това сама да се отвориш няма.
Ако го направиш ти пожелавам след това да те питат всеки ден как ти е бил първия път
Не го прави, съвет, дори от непознат.
А това, че не си го усетила, май не се дължи на това, че си тесна..
но нека не се опирам на това, а да речем, че си се притеснявала и преди всичко е било притснението, а не от това което правиш.
Не се притеснявай, всичко е толкова лесно и просто и повярвай ще стане и после ще гледаш с надсмешка на тази тема
Ето ти едно съветче за двама ви :
Преди да започнете пак частта с проникването го накарай момчето ( надявам се да не е гнуслив, не че има от какво де.. предполагам )
да те полиже малко, тамън и ще ти хареса, ама малко малко.. едно 30 минути да те лиже да се разтечешслед което като се възбудиш прекалено то ще си дойде
и с пръстите му кажи леко да не те боли
![]()
Такам ако се отвориш сама ще е сууууууууууууууууууПППЕР.. ..... тъпа грешка ] (*,)Първоначално написано от kvosekiorish
![]()
![]()
Проблема идва от там,че и двамата сте притеснени трябва да се отпунете максималко.... off добре този тъп няма да се правя на разбирач ще оставня на &ILoveU2 да ви обясни
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Добре колега![]()
за да не пиша два пъти направо ще си постна мнението от друга тема:
та при теб май не е баш същото но мисля че това ще помогнеПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
pick me pick me..........
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Като не си възбудена, не правиш секс. И не говорим само за първия път. Овлажняването е важно за всеки 1 акт..........не пий алкохол, защото той пресушав лигавицата, отпусни се, целувайте се 1 върху друг, поопипвайте се, нека той ти направи да речем масаж.............измислете нещо, което да ви възбуди максимално и едва, когато ти течеш от кф, пристъпете към същината на акта!
Аз ти предлагам следното. Първо и двамата се успокойте, и се тпуснете. Второ си вземете бебешко олио и преди той да започне да ти го вкарва намажи презерватива с олиото, както и себе си отдолу. Това ще свърши ролята на лубрикант, ама е по-безвредно. Гаранция давам, че е ефикасно! Изпитано е. А за болката ще трябва да я изтърпиш. Тя едва ли ще е повече от 2-3 минути.
Що пък да не се отвори сама момичето? Пенев - ти бил ли си момиче някога, че да коментираш какво трябва да прави тя?
Специалното на първия път е в тръпката и емоцията, а тя няма да зависи от това дали ципата и ще бъде отворена от пениса.
Даже обратното, ако е девствена първия път ще бъде запомнен с притеснения, болка и нищо хубаво.
Голям спец се извъди, ама айде направи анкета с какво помнят първия път момичета. Да видим дали им е много хубаво отварянето, дали физически са изпитали удоволствието, което изпитват след това.
Защо да не си улесни нещата? защо да не направи нещо, което да и помогне първия секс да протече гладко и без проблеми. Да не се притеснява, да няма напрежение, да няма мъки и усилия и да се убие цялата възбуда от проблемите при отварянето.
По-добре какичките да се изкажат по въпроса, ако се върнат назад дали мислят, че е добра идея момичето да си помогне предварително. Аз гласувам - ЗА.
Е защо сама да се отваряш с пръсти?! Защо не го направи той?! Нека той да го направи, така и по-лесно ще влезе след като те възбуди...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Изобщо не е хубава идеята да се отваряш сама! Даже е супер тъпо. И тръпката е точно в това, че всичко ти се случва за 1ви път, даже и болката е сладка. Ти си момче и изобщо незнаеш! При 80% от момичетата болката е съвсем малка и понякога даже я няма. Не е нещо дето да умреш от него. А за авторката на темата ааз и написах.
+1Първоначално написано от Цеци Пенев
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Всъщност мен първия път не ме боля много. Имала съм далеч по-болезнни актове, доста след 1-вия път. Което потвърждава и тезата ми, че болката не идва от разкъсването, а от "нещото", което изпълва влагалището..........