.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен Аватара на mokka

Овулацията ???

Искам да попитам колко време трае овулацията? Цикала ми идва през 32 дни,днес е 12.Възможно ли е да е станал фал ако съм имала опасен секс?Ако може да ми отговори Канела^,защото виждам,че момичето е доста компетентно....Но искам и вашите отговори

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    съжалявам, но ще си получиш отговора само на канела^ аз съм ти обидена
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Xex &IloveUto, samo neq vidqh ot kompetentnite 4e razglejda toq forum sega...Sajalqvam 4e sum te obidila .Sega bi li mi otgovorila ili 6te mi se surdi6

Какво ще рече "опасен секс" ? Уточни

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Ami seks bez prezervativ i e svur6il vurhu dupeto mi.Mislq 4e ne e popadnala sperma vurhu sramnite mi ustni i ot tam vuvu vlagali6teto,no vse pak pitam...

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Ami seks bez prezervativ i e svur6il vurhu dupeto mi.Mislq 4e ne e popadnala sperma vurhu sramnite mi ustni i ot tam vuvu vlagali6teto,no vse pak pitam...

не забраяй те плуват ^^
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

e te dobre pluvat ama ne mi e qsno kak 6e dopluvat ot dupeto mi o vlgali6teto?Ta vuprosa mi be6e za ovulaciqta...&Iloveu2 o6te mi se surdi mai...

Ако ти е перфектно точен цикъла би следвало че имаш нормална овулация...тоест около 16-ти ден.Тоест повод за притеснения НЯМА освен ако не е попаднала сперма във вагината ти и някой сперматозоид не се е домъкнал до матката И там може да си вирее доколкото си иска...може да изчака преспокойно 4 дни,когато ще му дойде гостенка
    Само че е невъзможно щом не е попадала семенна течност в теб
    Relax,мацка

Град
    Varna
    ето ти душа тука за овулацията. Аз точно не мога да ти изчисля кога трябва да настъпи не съм лекар пък и сигурно ако си по-млада още ти е нередовен цикъла. Ето ти тука да прочетеш нещо http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...86%D0%B8%D1%8F

Хм и за да се успокоиш напълно-познавам двойка,които го правят вече една година без презерватив и тя не се пази с нищо...
    общо взето само прекъснат коитус нооо досега Е НЯМАЛО ГАФОВЕ (е,лично аз не бих пробвала )

na 16 sum,po4ti 17.Mi cikala mi ne e mnogo redoven no vinagi mi idva nad 30 dni,daje predi mi idva6e na 36....A tva za toq spermatozoid-kak taka 6e si viree tupata mu gadina,az sega po4nah da se pritesnqvam.. &iloveu2 blagodarq za linka,ei sega 6te go pro4eta

Град
    Varna
    Ако ти е перфектно точен цикъла би следвало че имаш нормална овулация...тоест около 16-ти ден.Тоест повод за притеснения НЯМА освен ако не е попаднала сперма във вагината ти и някой сперматозоид не се е домъкнал до матката И там може да си вирее доколкото си иска...може да изчака преспокойно 4 дни,когато ще му дойде гостенка
    Само че е невъзможно щом не е попадала семенна течност в теб
    Relax,мацка
    понякога в предеякулационната течност има малко количество сперматозоиди но достатъчни да направят белата

Хм и за да се успокоиш напълно-познавам двойка,които го правят вече една година без презерватив и тя не се пази с нищо...
    общо взето само прекъснат коитус нооо досега Е НЯМАЛО ГАФОВЕ (е,лично аз не бих пробвала )
    Аз правя точно същото и не сме имали проблем

Ox be i nie go pravihme 1-2 meseca s prezervativ ama vse nasila go karah... A sega ne iska i da 4ue...

na 16 sum,po4ti 17.Mi cikala mi ne e mnogo redoven no vinagi mi idva nad 30 dni,daje predi mi idva6e na 36....A tva za toq spermatozoid-kak taka 6e si viree tupata mu gadina,az sega po4nah da se pritesnqvam.. &iloveu2 blagodarq za linka,ei sega 6te go pro4eta
    Ами всъщност ако оцелее да прекрачи прага на шийката на матката,той си шава докъдето го отведе налягането..... и може да се "скрие" дори във тръбичките на яйчниците и да оцелее дори 8-10 дни в тази среда.Виж в раздел "Здраве и болести" потребителят batkodoki(който е гинеколог) е пуснал тема "Всичко за спермата"(важна е).Виж по-надолу в нея раздела "подвижност и преживяемост на спермата" нещо от сорта беше
    Но пак ти казвам- и на мен моя ми е свършвал на..корема(то е същото на практика-пак тече надолу при душ..) и просто е ....как да го кажа-абе не се притеснявай

Ox be i nie go pravihme 1-2 meseca s prezervativ ama vse nasila go karah... A sega ne iska i da 4ue...
    Защо не отидеш на гинеколог да ти изпишат хапченца? Така няма да се притесняваш и ще ти е винаги редовен цикъла.Освен това по-кратък,безболезнен и оскъден

Blagodarq vi za otgovorite,mnogo se pritesnqvah a ne mi se pie6e eskapelle 6toto toi ne e kato detski bonbonki,trqbva da se vnimava s nego

Blagodarq vi za otgovorite,mnogo se pritesnqvah a ne mi se pie6e eskapelle 6toto toi ne e kato detski bonbonki,trqbva da se vnimava s nego
    Абсолютно.А после дори ще ти е още по-нередовен цикъла
    Така че се успокой и ще ти дойде...а ако пиеш противозачатъчни,дори може да си свършва преспокойно в теб (леле аз отначало как се бях притеснила ...като за пръв път свърши в мен.....но пък се убедих,че хапчоците деистват )

Хайде лека нощ

Абсолютно.А после дори ще ти е още по-нередовен цикъла
    Така че се успокой и ще ти дойде...а ако пиеш противозачатъчни,дори може да си свършва преспокойно в теб (леле аз отначало как се бях притеснила ...като за пръв път свърши в мен.....но пък се убедих,че хапчоците деистват )
    Btw ti kakvi pie6?6toto tiq qsmin li kak bqha nali uj sa bez strani4ni efekti ama i za tqh mai trqbva lekarsko predpisanie?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Без да съм толкова компетента ще ти кажа.............абсолютно нищо ти няма! въпреки, че ако се бше изпразнил в теб, можеше да има и риск, защото все пак сперматозоидчето може да дочака овулацията, която е на 18-ти, а не на 16-ти ден, но както и да е! Дишай си спокойн и той да го вади навреме, за да няма паники после!

Хм доколкото знам всички хапчета са със лекарско предписание.
    Трябва преглед с видеозон,да видят колко захар в урината имаш и как са ти хормоните..Но дори и с видеозон става.На мен само така ми ги предписаха.Линдинет 20.

Вероятността да е станала белята според мен е малка , НО я има . Не би трябвало да има проблем тъй като сперматозоидите изложени на кислородна среда умират за секунди , а и да е стигнал някой да вагината ти сигурно вече не е бил сред живите...

Хелп

Имам въпросче и то е свързано с забременяването...Значи преди 2 седмици с приятелят ми правехме секс Той ми свърши на дупето и определено количество (малко) сперма се стече надолу по срамните ми устни.. изпаднах в паника и му казах бързо да вземе кърпичка и да ме почисти (направи го)....Но мен лично ме притеснява това дали съм бременна,всмисъл възможно ли спермата да навлезе навътре във влагалището и да стане гаф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си