- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с анорексичка
mokka
само да попитам ти здравниа картон на това момиче виждала ли си го? А дори и да е болна това какво има общо със секса, има де и аз съм ги засегнал в първото ми изказванетова че зучи подигревателно е защото е наистина такова
![]()
nau4i se da ti haresva...
оф край не ща да се занимавам вече...като ти е смешно смеи се..но я си представи че твои близък е болен от такова??тогава щеше ли да се смееш така?![]()
Ами ако не му пука за близките му...Първоначално написано от mokka
![]()
Let the beats control your soul...
Vi6 kakvo drislio nedorasul ne se zanasqi s men 4e ne znae6 kakvo 6te ti se slu4i. EtoПървоначално написано от kolio-shiikata
zaradi takiva pederasi kato teb Bulgaria zatuva pedal mrusen. Smei se ti smei se tup
sme6nik "HaHaHa kolko e sme6no da se smeem na bolnite" otvra6tava6 me drislio smotan.
DANO MAIKA TI PUKNE OT SU6TATA BOLEST I DA TE VIDIM KOLKO 6TE SE SMEE6 !!!
ot vse surce ti go pojelavam! Da se smee6 na bolen 4ovek are da te vidim kak 6te se smee6
na invalid ili na rakovo bolen be nedonos4e ti si prosto edin 13 godi6en pklio deto v blizkoto
bude6te samo ku4eto 6e ti pusne a edinstvenata jena v jivota ti deto 6te te obi4a 6te e maika ti!!
pak povtarqm DANO NQKOI TVOI BLIZAK SE RAZBOLEE 4e da vidi6 ti togava kakvo sum prijivqla i
izstradala. Dali zaslujavam da mi se smee6 ili da mi se vuzhi6tava6 za tova 4e imam smelosta da se borq
i da zadavam takiva vuprosi... pomolih za pomo6t a ne nqkoi da mi se izsmee v liceto...
Евала че си се измъкнала!И...мисля че няма проблем да го направите,но все пак иди на лекар.![]()
ah to verno nqma ni6to sme6no v bolestta, koqto si imala... ama... bez da se obijda6... da pojelqva6 smart ili takava opasna bolest /prez koqto ti sama si preminala/ si e ravno na tova da se smee6 na bolen. pak i 4oveka 4esno kazano si ima pravo da se ysamni 4e temata malko ili mnogo e ebavka. emi primerno ti si na 17 i si preminala prez bolestta... ne bi li ttrqbvalo da si se interesyvala ot tezi ne6ta ot lekari i pro4ie /ne sam naqsno kak se lekyva anoreksiqta, tei kato se vodi psihi4esko zabolqvane/... 17 ve4e e normalno da se interesyva6 ot tova i ne biha ti napravili problem da ti kajat... samo da ti kaja...Първоначално написано от mania4ka
ne pojelavai smart
i interesno kak si se ozlobila tolkova, 4e za takova malko ne6to da pojelae6 na nqkoi koito izob6to ne poznava6 bolest, koqto naistina e tejka....
po temata: nqma da ima nikakav problem sas sigyrnost ;]
Неподходящ размер на снимка в подпис!