.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

цикал и ...дискотека

Имам о6те един вЪпрос кЪм вас...Искам да отида на дискотека..като Всяка сЪбота..Но то4но тази сЪбота ми идВа цикалЪт..И понеЖе досега не сЪм ходила на диско по Време на цикал и се притесняВам нЕ6то да не стане...в смисЪл..понеЖе не ходя с тампони и като сЪм с преВрЪЗка да не се размаЖе не6то или..и аз не знам ....

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    egati i problema.......... kvo s epritesnqva6, zima6 si nqkolko s teb i tam trea d aima toaletna est. i btw temata ne e za toq razdel
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

sry ,но не знаех къде да я сложа ,ина4е 10x :P

Трябва ти 1 пакетче Аlways Normal (розовите) и си готова.4 ще ти стигнат +1пакетче интимни мокри кърпички,за да се промиваш поне малко,че в дискотеката малко се спарва...

Ей сега ще те успокоя. Лятото аз бях на диско с мои познати и тъкмо вс беше в разгара си, когато на мен се оказа че ми е дошло. Усетих го... та така де, бях със супер изрязани прашки и къси дънки. Ще те спокоя че въпреки че от вътрешната страна на дънките бая се беше поомазало отвън нищо нямаше! Така че си вземаш 1-2 превръзки с теб, и като усетиш че е време ги сменя. Нщ няма да се размаже спокс!

Ако си с прашки си вземи за прашка , ако не обикновени но да са от по-дебелите (нощни) и през около 3 часа я сменяй така няма да имаш никакви проблеми, поне при мен е така!!!

Град
    PLOVDIV

;]

Еми според мен е най-лесно да сложиш не прашка а боксерки или гащи каквото там носиш слагаш си превръзка,зимаш си още 2-3 с теб и си готова.Какво си се притеснила толкова
    LOKOMOTIV PLOVDIV FOREVER !!!
    OBICHAM IVAN TASKOV !!!

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от BUFERKATA
    Еми според мен е най-лесно да сложиш не прашка а боксерки или гащи каквото там носиш слагаш си превръзка,зимаш си още 2-3 с теб и си готова.Какво си се притеснила толкова
    +1 \/ Don't worry,be happy

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Трябва ти 1 пакетче Аlways Normal (розовите) и си готова.4 ще ти стигнат +1пакетче интимни мокри кърпички,за да се промиваш поне малко,че в дискотеката малко се спарва...
    Ааааааааа УжасТ
    face control
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Там, където е сърцето...
    Е кво толкоз не идва края на света, просто си слагаш в чантичката превръзки или тампони ( каквото ползваш ) ии ходиш по-често до тоалетната.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Re: цикал и ...дискотека

Цитирай Първоначално написано от HapPynEsSs
    Имам о6те един вЪпрос кЪм вас...Искам да отида на дискотека..като Всяка сЪбота..Но то4но тази сЪбота ми идВа цикалЪт..И понеЖе досега не сЪм ходила на диско по Време на цикал и се притесняВам нЕ6то да не стане...в смисЪл..понеЖе не ходя с тампони и като сЪм с преВрЪЗка да не се размаЖе не6то или..и аз не знам ....

споко ве то от горе6тото тя ще залепне за теб и ще е като във вакум няма да пропуска от никаде
    nau4i se da ti haresva...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си