- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- охх хора не знам какво става...
аз сма момиче на 16 години.един ден както си варвях в даскало забелязах едно момче което мн ми хареса.разрах че той отдавна знаел коя сам и че сам ходила с негожи фр, но аз просто чактогава го забелязах.след това започнахме да си пишем по скайп но просто жинаги аз му пиша парва до скоро си имаше приятелка и това му беше оправданието д ане излезем.вече не са заедно но когато още бяха като се жидяхме на улицата тои ми каза оо бонбон а пак жсащност по скаип пак продалжава да се даржи с мен само приятелски само като му кажа че заминажам и мупратя целувка и тои ми праща но нз сега разбрах че е харесал някакжо момиче но нз кое..мисля си че тои просто гледа да зарибяа и след това да му тичат след гъза..но нз мн ми харесва и не искам да се отказвам от него..ви е как мислите дали ще се получи нещо?знам че звучи супер детско написаното и че има хора с проблеми но моля ви кажете какво мислите по въпроса не мога вече по цял ден мисля каде е какво прави...моля ви пишете 10хпреджарително
Аз СъМ ТоЧНо ТаКаВа КаКВаТо ИсКаМ Да БъДа. НаДуТа? - МоЖе Би Да И То МнОгО. НаГлА? - ПоНяКоГа ОтВрАтИтЕлНа.оБиЧаМ ГаДниТе КоПеЛеТа. СмЕйТе Ми Се Че СъМ РаЗлиЧнА А пък Аз Че СтЕ ЕдНаКвИ.
Може просто да го мързи да пише(както мен например).Ти му кажи,че го харесваш(по какъвто начин си избереш),а пък го остави после той да действа.Ако те харесва поне малко,сигурно ще ти се обади.
ma az mu kazah 4e go haresvam pak si nqmame nomerata nii samo det po skype si pi6im ma ne sme izlizali o6te na kafe ili nqkade:S
Аз СъМ ТоЧНо ТаКаВа КаКВаТо ИсКаМ Да БъДа. НаДуТа? - МоЖе Би Да И То МнОгО. НаГлА? - ПоНяКоГа ОтВрАтИтЕлНа.оБиЧаМ ГаДниТе КоПеЛеТа. СмЕйТе Ми Се Че СъМ РаЗлиЧнА А пък Аз Че СтЕ ЕдНаКвИ.
Ми питай го за номера му и му се обади.Първоначално написано от Natenceto
Незнам сега ходиш ли вече с него или не и дали вече не ти е стара история защото виждам,че си го писала през октомври месец,обаче бих те посъветвала ако са същите нещата просто му кажи какво чувстваш и после се прави на непукист и го остави тои да тича след теб![]()
LOKOMOTIV PLOVDIV FOREVER !!!
OBICHAM IVAN TASKOV !!!