- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хич ме няма
И как се влюби в човек който си виждала само на снимки и разговорите ви са били само по интернет ?
Отговор-нямате никаква перспектива двамата нито за сериозна връзка нито за каквото и да било. Използвай го като интернет приятел и нищо повече. И 1 съвет : не се захласвай по пичове от интернет които си виждала на снимки и са от други градове. Виж го на живо що за стока е...При подходяща светлина и добър цифров фотоапарат + малко намеса от фотошоп ще изглеждам като Брат Пит...
Сайтове за запознанства - Булшит...
Защо ли ми е познато.... На мен преди пожече от 5 години ми разбиха сарцето много йестоко и от тогажа не мога да обичам и ако усетя че започвам се отдръпвам от момчето... Много е гадно - не искам да нараня никой а същевременно наранявам всички, които се опитат да стигнат до мен... до сърцето ми...
Шапка ти свалям че можеш пак да обичаш и че може би си влюбена - опознай го преди да хлътнеш, защото ако не е за теб много боли - без значение теб или него!
милата много гадно найстина ужасно ... и аз така си бях казала след един такъв слу4ай но ве4е не ми пука... абстрахираи се само това 6те ти кажа мацко ... просто спъне6 ли се стани огледай се и продължи не се от4аивайуспех
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Мдаааааааа ние те обичамеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
Заврете се в нета от своя дом
Ей...спокойно миличка....всичко минава и заминава! Пък и си още доста малка да срещнеш истинската любов...има много време пред теб (: Никой не остава сам...всеки намира половинката си,а за теб е още мнОоОооОго рано...онлайн любовта само наранява,повярвай ми минала съм по този път! Но не се самосъжелявай...време за момчета има! Ще намериш някой,още си малка.....!
Спокойно,мила....без сълзи! Я се стегни и си живей живота и да не ти пука! пък и любов на 13 години няма...това е увлечение,което ти прилича на любов(хъг)
Pff ! Emi iztrii si skype ili kaji na nqkoi parolata si i toi da ti q smeni! I da stanete misli6 li 4e 6te stane ne6to ? Ti primerno jivee6 v Varna toi v Sofiq![]()
Kakva liubov?
To po princip liubovta nesy6testvuva tq e za slabite a az sym silen
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ah mili4ki ne razbrahte li ve4e 4e 4ustvata ne mogat da se kontrolirat i 4e idvat ei taka ot vatre...ha nemoje6 da si kaje6 nqma da se vlubvam.. :] mi davai da vidi6 kfo 6te stane s tva mom4e ot 4ata de..kfo mu se 4udi6 o6te..?
Първоначално написано от kifla
напълно съм съгласна опитай но трябва добре да го опознаеш за да си сигурна че няма да стане издънка
...LoVe YOU FoReVeR..........