.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Супер фен
    И как се влюби в човек който си виждала само на снимки и разговорите ви са били само по интернет ?

Отговор-нямате никаква перспектива двамата нито за сериозна връзка нито за каквото и да било. Използвай го като интернет приятел и нищо повече. И 1 съвет : не се захласвай по пичове от интернет които си виждала на снимки и са от други градове. Виж го на живо що за стока е...При подходяща светлина и добър цифров фотоапарат + малко намеса от фотошоп ще изглеждам като Брат Пит...

Сайтове за запознанства - Булшит...

Повече от фен Аватара на VeSna
    Защо ли ми е познато.... На мен преди пожече от 5 години ми разбиха сарцето много йестоко и от тогажа не мога да обичам и ако усетя че започвам се отдръпвам от момчето... Много е гадно - не искам да нараня никой а същевременно наранявам всички, които се опитат да стигнат до мен... до сърцето ми...

Шапка ти свалям че можеш пак да обичаш и че може би си влюбена - опознай го преди да хлътнеш, защото ако не е за теб много боли - без значение теб или него!

милата много гадно найстина ужасно ... и аз така си бях казала след един такъв слу4ай но ве4е не ми пука... абстрахираи се само това 6те ти кажа мацко ... просто спъне6 ли се стани огледай се и продължи не се от4аивай успех
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Град
    Нови пазар
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    споко ние те обичаме
    Мдаааааааа ние те обичаме
    Заврете се в нета от своя дом

Ей...спокойно миличка....всичко минава и заминава! Пък и си още доста малка да срещнеш истинската любов...има много време пред теб (: Никой не остава сам...всеки намира половинката си,а за теб е още мнОоОооОго рано...онлайн любовта само наранява,повярвай ми минала съм по този път! Но не се самосъжелявай...време за момчета има! Ще намериш някой,още си малка.....!
    Спокойно,мила....без сълзи! Я се стегни и си живей живота и да не ти пука! пък и любов на 13 години няма...това е увлечение,което ти прилича на любов (хъг)

Супер фен
    Град
    България
    Pff ! Emi iztrii si skype ili kaji na nqkoi parolata si i toi da ti q smeni! I da stanete misli6 li 4e 6te stane ne6to ? Ti primerno jivee6 v Varna toi v Sofiq Kakva liubov? To po princip liubovta nesy6testvuva tq e za slabite a az sym silen
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ah mili4ki ne razbrahte li ve4e 4e 4ustvata ne mogat da se kontrolirat i 4e idvat ei taka ot vatre...ha nemoje6 da si kaje6 nqma da se vlubvam.. :] mi davai da vidi6 kfo 6te stane s tva mom4e ot 4ata de..kfo mu se 4udi6 o6te..?

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Това че са ти разбили сърцето не означава ,че никога повече няма да можеш да обичаш.. Погледани напред и моя съвет е ако наистина харесваш новото момче да го опознаеш наистина добре ,за да не се разочароваш след време пак...може пък да е за добро да се влюбиш в него

напълно съм съгласна опитай но трябва добре да го опознаеш за да си сигурна че няма да стане издънка
    ...LoVe YOU FoReVeR..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си