.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 303
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ВЕЧЕ НЕ
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Всички "срещали" духове твърдят, че духът е ефимерно прозрачно нещо, което досущ прилича на човешка фигура.

След като се намира на Земята и е видяно, каквото и да е това нещо, то съществува.
    За да съществува едно нещо са му необходими физиологични процеси. Ако душата може да съществува без тяло, то ние можем да излизаме от това тяло N пъти, защото няма нещо, което да "залепи" душата с тялото.Това и преди е било обсъждано,излизането от тялото не става "ей така",нужни са определени усилия

За да съществува едно нещо, ние трябва да го видим, а щом го видим, то автматически става обект, който пречупва светлина.

За да бъде един човек изцяло невидим, трябва да може да пречупва светлината така, че да премине през него без да смени посоката си със мм, което все още е доказано, че е напълно невъзможно.Казано е "все още"...За в бъдеще кой знае...В една друга тема от този раздел прочетох,че няма скорост по-голяма от тази на светлината,но опит доказал,че не е точно така...
    И щом хората казват,че виждат какво е духът и че има определена форма,това не значи ли,че не е невидим и не е необходимо да пречупва светлината така,както го прави плътта?

Щом има пречупване на светлина, значи има нещо реално, което съществува, но духовете са нещо мъртво, нещо, което пречупва светлината до положението, което казахме, че е невъзможно.
    98% от всички тези привидения могат да се опишат със нормални процеси протичащи на планетата Земя. Останалите 2 % се нарича умопомрачение на мозъка. Това е функция, която се поражда от автосугестия. Мозъка визуализира и обработва за реално това, което си мислиш за даден момент.Кой казва,че духовете са нещо мъртво?Всъщност не знам дали духовете са само невидими,а привиденията на хората са плод на въображението им,но това,че не са признати от науката не означава,че ги няма.Щом не са материя,няма как да отговарят на законите,свързани с нея.Сигурна съм,че ако попитате някой много близък на починал вече човек,той ще има какво да ви разкаже и не става въпрос за историики като по филмите...Най-често проявленията са чрез сънища.Не съм имала такива,не съм и 100% убедена,че като умрем душите ни остават,но много неща,свързани с мои близки ме карат да се замислям.Никой от тях не е виждал човек,през който можеш да гледаш като през стъкло...Става въпрос за послания,знаци,които не са директни.Така че като оставим настана привиденията,невидимата енергия или каквото е там не се влияе от физичните закони,нали не можеш да я пипнеш.Необясними са много неща,като интуицията например.Как ще обясните,че преди катастрофи във влакове да речем,броят на пътниците е два пъти по-малък,в сравнение с редовните дни?Явно някои хора имат по-развити сетива от други.Един вид са "по" от тях.Много от вас са убедени в съществуването на по-развити извънземни цивилизации,щом ние сме "по-долу" значи има още много,което не знаем изобщо.Ами ако през времето,когато хората са си мислели,че Земята е плоска(този пример и доста използван,но е достатъчно красноречив) са го приели за стопроцентова истина и не са продължавали да изследват,може би и сега щяхме да си живеем в заблуда...А може и да го правим.Наистина се чудя на хората,според които това,което не е доказано го няма...
    Искам да поясня,че не упорвам написаното от Свастика,за съжаление имам минимални(айде да не кажа почти никакви) научни познание,просто написах разсъжденията си и въпросите,които изникнаха след горния коментар.Ако бъркам-поправете ме.

Град
    тук таме
    -Аз вярвам
    -Защо?
    -Ми.....ей тъй

Сигурен съм че неможете да отговорите на въпроса защо вярвате...И в опита си да отговорите ще се оповавате я на библията,я на разни други фантасмагории,което е лишено от всякаква логика и не отговор на въпроса!
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

На Библията-едва ли,нали според нея след смъртта дирекно попадаш в рая или казана,или се пречистваш,като това се случва на реални места(май)...
    Дали са фантасмагории разказите на много близки хора,всеки преценява за себе си,но пак да кажа,става въпрос за индиректни послания,не филмови сцени.Общо взето това е основното,което ме кара да вярвам до някаква степен в тези неща,дотогава не се бях замисляла задълбочено,не ме и интересуваше особено..Но,да, има и доза вътрешно убеждение...И при опозицията го има!
    Ами вие защо отричате?"Защото науката не го е доказала"...Това по-добър отговор на въпроса ли е?

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Има, да... не са злите духчета, които ни описват, но да, има...

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от ich_komme_aus_japan
    "някаква енергия ми дръпна леко краката"
    -мен енергиите направо ме спъват.

"вечерно време се чуваха някакви шумове, тропания, писъци .. .... Духове съществуват!"
    - и през деня се чуват => духовете НАИСТИНА съществуват.

"Вярвам! Това, че не виждаш нещо не означава, че то не съществува!"
    - разбрахте ли сега?трябва да УСЕТИМ... може би чрез телепатия, или чрез сърцето си...

"vqrvam v duhove,yseshtala sam prisastvieto na duh i ne e mn priqtno"
    - ne si4ki duhove sa dobri...

"според мен има Smile"
    - желязна логика!

"^ и аз мисля така Smile"
    - ТИТАНИЕВА!!!

"Духове съществуват! КОЛКОТО И СТРАННО ДА ЗВУЧИ, помислете ме за куку..."
    - ако си убеден в напълно неоспоримото им съществуване, защо допускаш, че може да звучи странно?

"И аз преди не вярвах, но ... ПОВЯРВАХ!"
    - ъъъъъъъъъъх!!!

"Съществуват духове и те са около нас.Лоши или добри те са като хората. "
    - само че духове...

"Същото е наличието на условие да повярваш в духове - способността да ги видиш, която мнозинството няма. "
    - не прави реклама на "рентгенол"

"усещала и виждала с очите си ...баба ми беше врачка .."
    - Ванга...

"всяка вечер чувал стъпките и под прозореца."
    - материален дух?!

>.<
    Какви са тея глупости бе?!Поразен съм от факта, че толкова много хора могат да се закълнат, че нещо, което дори не знаем какво е и как така го има, ГО ИМА?!!!Човека няма душа!Набийте си го в главата и не се излагайте по интернет!За тая работа си има "Кофата".Когато човек умре той просто престава да бъде.Някои просто не са доволни от жестоката реалност и създават алтернативна, с цел да се надяваме, че няма да изчезнем някъде-никъде след смъртта си, или тази на близките.

Заключете темата и четете на 7-ма страница пост-а на SWASTIKA.
    П.П. Отговори а ла "да","не","вярвам" са нарушение на правилника.
    Това ,че не виждаш въздуха ,не означава ,че го няма ,това ,че не може да видиш някой човек ,за когото пише в учебника ,не онзачава ,че го е нямало ,може и да ги има ,защо не ? Защо човек да няма душа ? Това ,че не се вижда не означава ,че я няма ,може да се каже ,че тя е част от разума и си има отделна наука за нея ,психология или наука за душата ,но все пак аз не мога да убедя някой в това , в което вярвам аз ,нито той може да ме убеди ,че всички след като умрем ставаме само за храна на червеите ,това е въпрос на вътрешно разбиране за всеки човек.

Единствено смъртта може да покаже каква е истината ,след някое друго десетилетие всеки от нас ще разбере дали е бил прав или е грешал. Все пак има едно сигурно нещо ,човек винаги умира ,няма как да го избегне.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от Kman
    -Аз вярвам
    -Защо?
    -Ми.....ей тъй

Сигурен съм че неможете да отговорите на въпроса защо вярвате...И в опита си да отговорите ще се оповавате я на библията,я на разни други фантасмагории,което е лишено от всякаква логика и не отговор на въпроса!
    А какво трябва да кажа?

Защото ме е страх да умра, ли?

Град
    тук таме
    Отговора на този въпрос не е кратък и изисква по задълбочен замисъл над психилогията на човека. Пример....вярата на хората става по силна,тогава когато се чувстват слаби психически и физически и те и за тва сектите търсят точно такива хора....айтсайдери,хора загубли наскоро близки и тем подобни.
    Защо вярвате....липса на информация и знания,обкръжението(хората ) влияе и най-вече защото се пълнят главите на хората със онези заплахи и насилия дето ги пише в библията и много други неща,но по задълбочения въпрос изисква обръщане на по голямо внимание на човешката психология.
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Ми спорен мен има. Ама то аз вярвам, че и кентаври има Това, че хората да кажем не са ги виждали, не доказва че ги няма.

абе...да ви кажа чесно аз вярвам като0 е вечер и ти кажат някоя психарска история о0с0бено ако си близо0 да го0рата и е тихо0 се насирам на момента скоро бях ме на едно заведение краи гората и на една поляна има пеики като се обърнах ми се привидяха само бял панталон в следващия миг го няма6е мн 6антаво0

Повече от фен Аватара на YourPoison
    съществуват ! аз вярвам ..

Цитирай Първоначално написано от addicted2y0u
    Вярвам ДА, определено! Бях гледала като по - малка по БТВ даваха там някакви детски филмчета следобед, но едното беше не точно за деца ... Във всяко предаване се разказваше по една история и доброволци отиваха да проверят дали наистина е така (винаги бяха по 2ма) и ги пращаха да преспят в дадена къща, ранчо .... има 1 случай, който помня най - ясно ... Един мъж бил прегазен от влак или нещо подобно и според мита всяка нощ на релсите се виждала светлинка и се смята, че това е духа му с фенер в ръка и като отидаха да проверят стояха скрити там и изведнъж се показа някаква светлина в далечината .... Имаше и други водеха ги в едни къщи с камера и уоки - токи-та в две различни стаи на къщите и вечерно време се чуваха някакви шумове, тропания, писъци .. незнам колко е било наистина, но според мен не бяха лъжа .... Духове съществуват!
    даа и аз като малка съм го гледала това предаване и ми беше много интересно .. някъде бяха казали ,че са го спряли защото майките се оплаквали нещо ,че това не е за малки деца и някви такиава...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Има духове, но далеч не са такива, какви го представят по филмите и игрите.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    И аз така мисля

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    И аз така мисля
    В книжарниците в секция 'Окултизъм' има някой книги, в които пише за хора, правили астрално пътуване, и твърдят, че са били в етерното измерение и са общували с духове. Разгледай ги, много е интересно ако се интересуваш от мистични работи. Всъщност това са традиции от хиляди години и сериозни книги, не просто измислици на някой луди.

Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    И аз така мисля
    В книжарниците в секция 'Окултизъм' има някой книги, в които пише за хора, правили астрално пътуване, и твърдят, че са били в етерното измерение и са общували с духове. Разгледай ги, много е интересно ако се интересуваш от мистични работи. Всъщност това са традиции от хиляди години и сериозни книги, не просто измислици на някой луди.
    мда аз като влизам в книжарниците съм се заглеждала много.. вълнувам се много от такива мистични работи .. а в нета има много разкази за духове и други такива ама според мен някои са измислени както и снимките ,на които се опитват да докажат че се виждат истински духове .. са разглехдах и в момента чета това :
    http://www.sibir.bg/index.php?page=d...4670&tid=72323

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Има според мен...

Има. Мисля, че съм имала срещи, затова така мисля.
    Между другото SunnyTime, споделям за Майкъл... На всички ни е тежко...

Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    Има. Мисля, че съм имала срещи, затова така мисля.
    Между другото SunnyTime, споделям за Майкъл... На всички ни е тежко...
    какви срещи .. разкажи ?

С духовете на починали хора. И не само хора... Някакви същества. Ами виждала съм като сенки или съм усещала като присъствие, миризма.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    С духовете на починали хора. И не само хора... Някакви същества. Ами виждала съм като сенки или съм усещала като присъствие, миризма.
    Това е често срещано. Някой твърдят, че е работа на мозъка, а не истина. Не се знае. Ето интересна информация:
    http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=4781

Това е често срещано. Някой твърдят, че е работа на мозъка, а не истина. Не се знае. Ето интересна информация:
    http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=4781
    Прочетох статията. Против съм. Опитват се да обяснят нещата научно. Почти не се споменава за духове. Не съм съгласна, че е работа на мозъка. Аз казвам за себе си какво съм изпитала.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Не знам как можеш да си толкова сигурна,сетивата лъжат понякога.И мен са ме лъгали.Изглежда реално,но вероятно е под влияние на нещо,нали се интересуваш от такива неща като духове и подобни.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не вярвам в такива работи
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си