- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво ще запомните 31 декември 2007?
Помня, че на обяд седнах с 1 литър водка.... Другото ще Ви го разкажа като си спомня...![]()
![]()
![]()
Бях с наи-близките ми хора ии си прекарах супер ....![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
сТраХотно.От всИчко по-мАлко а оТ нЯкоэ и пО-мнОго![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бях на едно райско, екзотично място с прекрасни хора. Имаше музика на живо, много танци, а покрай тях и запознанства със симпатични младежи. =) Така ще запомня 31-ви декември на 2007-ма... макар че сутринта на 1-ви беше доста по-впечатляваща.
Красива и чиста, по детски прозрачна,
а моите сложни очи все я губят.
Надежда. Безгримна, привидно невзрачна,
очаква в миража й блед да се влюбя.
Първоначално написано от Мате
Хахахах и ние го псувахме и викахме "Гоце Гоце Гоце" .. . даже снимах телевизора с образа му .. хахах лелел колко пиян съм бил че да го снимам тоя бухал!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ще го запомня с изпотрошената мебелировка, със скъсаната ми блуза, количеството алкохол, което се изпи, боя ... общо взето с нищо хубаво ...
[b][i]Je t'aime au-del
S kakvo 6e zapomnq 31 i purvi ?
4e vodata na ribite ne e za piene ?![]()
Еми с много неща..Общо взето беше мн весело..Ама най вече как с едни фрс се лигавихме на мах и как с Kiss_Me{P} ходихме да се снимаме в 3:30 посред нощт по дърветата...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
kak moje kufeene s na6te ;( bati t1pata nova godina
ami moga da kaja 4e be6e nai hubavata mi godina dosega v jivota mi.6te q zapomnq sus...mn veselie,mn lubov,mn seks i vsi4ko koeto moje da jelae edna jena go izjivqh za 24 4asa.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
31 dekemvri she go zapomnia s tova, che sutrinta kam 10i30 na krastovishteto na centralna gara se zabih s kolata v edna macka i razmazah celata prednica na kolataa inache na vecherta taka se napih che tri dena ne mojah da vaztanovim
![]()
![]()
Емии ще я помня с това че точно към 12 без нещо, когато един приятел започва да ми се обяснява и аз го гледам и му викам "Мда,мда" и той понечи да ме целуне и аз "Кфо прайш бе" ии той милия ми беше жал после цяла нощ за него
![]()
С нищо особено,
...освен с противоречиви чувства и мъничко тъга.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еми аз ще го запомня с това,че точно около 10тина минути преди връх НГ едни приятели решиха,че трябва да отидем при тях и дойдоха да ни вземат с един бакшиш и точно 2-3 минути преди НГ бяхме в апартамента.. Първо впечетление бяха само момчета и ние отидахме 3 момичета ама беше много яко ... обградиха ни с много внимание, много си избухнахме...Общо взето правих от обичайните неща в умерени количества![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Последната вечер на 2007 ще я запомня с хубавия купон,който си направихме с половината клас.Наистина беше хубаво.......
Най-яркият ми спомен е как насред голямото готвене и купищата мизерни съдове, се счупи смесителната батерия. Ужас, търсехме водопроводни ключове и майстор. Къде то второто. добре, че свако ми е работил като водопроводчик известно време.
Иначе до 1 бяхме само аз, кака и гаджетат ни, бяхме подготвили игри и викторини и беше забавно. А после додоха приятели.......а, да много хора изиграх, много нещо.
знам ли...стадо олигофрени мошвахме на някъв двор..много помня..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
s tova 4e biv6oto mi gadje mi izvartq golqm nomer dva 4asa predi nova godina i v nai dobrata mi priqtelka se napih kato svinq ot maka a rqdko go pravq posle padah stavah i ne pomnq mnogo![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Напих се като куче![]()
С това, че нямахме късметчета и в последния момент ги написахме. И 2-ра поредна година ми се падна "мързелът", което всъщност е ужасно.![]()
Подпийнах с червено винце и 20 минути се опитвах да напиша СМС на една приятелка, като най-накрая го пратих на грешен човек.![]()
Бях неразположена и много ме беше яд, защото ужасно много ми се правеше секс.![]()
А да, един приятел се отряза хипер бързо, като само 2 часа преди това беше казал " Аз няма да се напивам днес"![]()
![]()
![]()
Една от най-спокойните Нови години. Остарявам..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
С доста силна новогодишна вечер...и турбо-купона!![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
С нощници с дупки на дупето... ефирни и секси.И с особени смс-и..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
За теб ясно, ама и аз ли да остарявам бе? Малък съм още за товаПървоначално написано от bungle
![]()