.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Бяло около главичката!

Приятелят ми е на 13 год и има един проблем.Проблема е че като се забели докрай тоест цялата главичка около нея има бяло оградена е от нещо бяло тои не лъска редовно а и е пробвал да го измие и неможе моля помогнете

т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    луди хора!!!!

побъркани!!!

:)

неги слушай че сте малки правете го но само с презервативи че голяма беля може си докарате на главите ,пък това бялото ако не се измива по добре се консултирай те с доктор
    Tвоят живот ,това си самия ти,от тебе зависи на къде ще тръгнеш и кой ще си,.
    Силните сперматозоиди стигат целта,слабите отпадaт,Ти от кои си?

hottie
    Guest
    Ne mi se viarva da e normalno ako e tova. Ufff 6te povurna

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ne mi se viarva da e normalno ako e tova. Ufff 6te povurna

Уф и аз

Абе вие сте ненормални, на 13! Може да е от бялото около устата
    "Green for the money, gold for the honey!

az imam to4na tva deto swastica go e pokazal ama sa po malki i ne tolkova silno izrazeni nz oba4e momi4etata kak 6te go priemat gadna rabota ama ako e tva ne se ot4aivai

На 13 години и сперма има, че чак и пишчицата му започнала да се възпалява... (може би... като дори незнаете как да мастурбитате... защо прибързвате и към секс... 13 години ОМГ....)
    Тъпи келеменца... невзрачни още.... каде се гледат...
    А вие тука сте тъпи глезени педалченца и курвички... ааа да и най тъпото... сички си го казват т'ва че са по на 12 годинки, НО... Всички имате ебахти опита в секса... кой зн. к'ви инвалидчета сте ама ади, ади... .!.

pff da otidi da go obrejat sigurno nqma dobra higiena .... bati tva za purvi put go vijdam moq e perfecten

s

Абе Вие тъпили сте ве ебати тапаците сте кой е казал че е правил секс ве тапанри задрастени

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    deadshadow13 mai qko se b1zika

hottie
    Guest
    ами ако batkodoki може да отговори на мен ми е много интересно какво може да е

Повече от фен

Re: Моля помогнете

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от deadshadow13
    Приятелят ми е на 13 год и има един проблем.Проблема е че като се забели докрай тоест цялата главичка около нея има бяло оградена е от нещо бяло тои не лъска редовно а и е пробвал да го измие и неможе моля помогнете
    Ако е това: е нормално, ако е просто бяло е може би смегма. Във втория случай, трябва да я премахне, било то с топла вода (марна) или някакви гелове.
    ааа фак доре че нямам кожа

Хахах... хора, четете малко по-внимателно. В днешно време някой като каже "приятелят ми" и веднага си мислите за гадже. До колкото разбрах аз, авторът на темата е момче и надали го е "оглеждал там", а най-вероятно този негов приятел му е разказал. За това хората са измислили отделни думи за приятел и гадже, ама кой да се сети да ги ползва? А и нали знаете - който за каквото си мисли.

d

10x mannnnn

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    А според мен говори за себе си, ама го е срам и затова казва че е за някой друг...
    The Spark

a

Не Не Ме Е Срам ДА сподялам с вас но приятелят ми наистина имаше проблема но мо изчезна с врметео 10х все пак за вниманието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си