.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    ciganskata mahala

Къде ми е акаунта ????

Здравейте !
    аз съм ейтози човек
    предполагам повечето сте ме виждали из форума но днес като реших да вляза и к*р "Въвели сте невалидно (или неактивно) потребителско име или парола" Пиша от регистрацията на един приятел понеже нещо стана с моята може би изтрит акаунт ? Какво съм направил за да заслужа това ? ако може някои модератор/администратор да ми обясни защо поне не ми изпратихте предупреждение щях да си взема поука

При повече от 100 мнения които са предимно псувни, пълни с цинизми и обиди нямаше нужда от предупреждение. Самото изтриване беше предупреждение поради факта че не си баннат. Ако си вземеш поука няма да има причина от банове и повторно изтриване. Все пак имай предвид че в този форум има хора които не искат да четата само ругатни и цинизми.

Град
    ciganskata mahala
    Това означава ли че имам право да си направя друг акаунт при положение че внимавам повече какво ще пиша и да съм по културен ? Защото все пак това е един от любимите ми форуми и не искам да загубя правото си да пиша в него.

Голям фен Аватара на Ruthless
    В случай, че обещаеш повече да няма такива изцепки си добре дошъл. От сега на татък ще ставаме лоши

Град
    ciganskata mahala
    ОК тогава ще си направя нова регистрация и ще внимавам повече

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от Grafa
    ОК тогава ще си направя нова регистрация и ще внимавам повече
    На мен веднъж ми сложика БАН, молих се като грешен дявол да ми го махнат.... и сега съм ангелче много си е готино тук, стават хубави теми, понякога се бъзикаме, друк път сме сериозни... абе квот ти е на душата тва ще намериш тук... внимавай да не ти сложат БАН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си