- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-агресивен потребител?!
Ами казвайте кой според вас е най-агресивният потребител,пък ще видим после......
П.П.Ако не ви харесва темата,просто не пишете...за модовете ако също не ви хареса-ЗАКЛЮЧЕТЕ Я!
Аз....
Определно съм аз..
Или пък съм най-злобна..![]()
Бе незнам предлагам себе си....![]()
London Tipton
^и аз съм за нея:P
и _SL_!!! Знаете ли колко пъти ме е заплашвал по скайп, че ще ме бие (дейба, що не си пазя тъпата хронология)
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Твоя воляПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
Your Nightmare има и моя глас (:
What you give is what you get!
Имам чувството, че тия конкурси са пълна пародия. Всеки гласува за своето приятелче, без значение какъв е конкурса - било то за най-хубав, най-тъп, най-ограничен, най-нахален...![]()
По темата - май АТАКАБГ![]()
Права си всеки гласува за свой симпатизант!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Мдам такъв е живота...Първоначално написано от ЕPu
Пък аз все заплашвам Свилен и Виктор,че ще ги чупя...
Че ще ги убивам...![]()
![]()
![]()
London Tipton
Има далеч по-агресивни потребителии не говориме за ебавки между приятели.. поне така си мисля
![]()
Мдам,и аз предлагам зиези,де да знам,с такова впечатление съм останала (=
exploitedteen
Едит:Объркала съм ви темите шеба![]()
Мне Under_my_skin казвам...много агресивна е понякога![]()
+1Първоначално написано от extreme_
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
as sum za anf3tamin4o
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Your Nightmare примерно
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
АТАКАБГ
Аз съм толкова гадна...и не са ме номинирали![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
аз се чудя за себе си нйахахахаПървоначално написано от `Death`Whore``
Дали наистина разбирате значението на думата "агресивен" .... за мен човек ,който ме е заплашвал в мрежата с една весела нотка или пък ми е казал ' ще прибия' това не е проява на агресивност .... не мога да гласувам за никой , понеже не съм се срещала със вас нито пък сме си отправяли закани .... ( е ималое случай когато това е ставало) или сме стигали до физическа саморазправа ........ офф ебаси романа![]()
![]()
Първоначално написано от fuckface
Аз и krem4et0 .
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аЗ скоро се регнах в този форум така че още никой не ме дразни ама за агрeсивност пък да не говорим тва че някой са е усмелил да каже примерно "ще те причукам"или "ще те прибия" иии то в форума поне за мен не е толкова важно такаче радвай народе никой не съм намразила:P