.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Възможно ли е????

Ta s priqtelqt mi pravih me seks i sled gore dolo 3 4asa sled kato bqh me svar6i li toi si go vkara bez prezervativ no samo 5 6 pati ta vaprosa mi e vazmojno li e da sam zabremenqla???? molq vi dai te mi savet 4e ve4e otka4am

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    ако се е изпикал няма шанс..и все пак...може да има няква вероятност...спок най много да надуеш корема
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

О Боже Господи.....
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    ако се е изпикал няма шанс..и все пак...може да има няква вероятност...спок най много да надуеш корема

Ае хорааа пазете се ве !!! Направи си тест за бременност
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

Град
    Sofia ofc ^^

Re: Възможно ли е????

Цитирай Първоначално написано от love-soks
    Ta s priqtelqt mi pravih me seks i sled gore dolo 3 4asa sled kato bqh me svar6i li toi si go vkara bez prezervativ no samo 5 6 pati ta vaprosa mi e vazmojno li e da sam zabremenqla???? molq vi dai te mi savet 4e ve4e otka4am
    Ако ще 1 път да го е вкарал......Вероятността е от тук до небето

НЕГРАМОТНИЦИИИИ
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Град
    София
    Няма.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Няма.
    Как да няма.......................................... .... :X :X :X
    Значи е НЕВЪЗМОЖНО да е останала сперма така ли ???
    я помисли пак
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Ако са сваршили и е било след около минута.. няма шанс
    1-во спермата се разгражда доста бързо в въздоха ( заради кислрода ) чел сам го тва и знам че е така
    т.е минало е достатачно време повечето да е не годна а не вярвам да е останало голямо количество в него... ако изобщо е останало някакво
    според мен няма нужда от паника

blagodarq na vsi4ki koito si dadoha mnenieto

1 na 1 za 5-6 puti ni6to ti nqma bez prezervativ ako razbirase ne e svur6il
    2 na 2 bilo e dosta sled kato e svur6il dori da se ne e podmil iztril i t.n nemoje da stane ni6to za6toto 11 sec sled kato spermata e na vuzduh taka da se kaje e ne godna za upotreba nz dali si me razbrala izob6to

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не си бременна, но не си правете такива експерименти по-добре.

Ама защо след като всички сте спали в час по биология давате мнение? Сперматозоидите могат да живеят близо 24 ЧАСА в кислородна среда !Което означава, че ако момчето не се е измило има шанс да си забременяла, малък е, но го има!

е мацка мноо ясно че може!!! вие не разбрахте ли, че почти винаги може да забременееш.....форума е full с такива теми, ако не искате да ставате майки мислете малко бре...не че нещо ама все пак... аре успех

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
    Ама защо след като всички сте спали в час по биология давате мнение? Сперматозоидите могат да живеят близо 24 ЧАСА в кислородна среда !Което означава, че ако момчето не се е измило има шанс да си забременяла, малък е, но го има!
    Боже какво ли не бях чел, но това... 24 часа в кислородна среда?!? Абсолютни глупости! Сперматозоидите, живеят не повече от минута в кислородна среда, но не това е въпросът. Едва ли а вторката е забременяла. Нужна е еякулация за да стане това.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
    Боже какво ли не бях чел, но това... 24 часа в кислородна среда?!? Абсолютни глупости! Сперматозоидите, живеят не повече от минута в кислородна среда, но не това е въпросът. Едва ли а вторката е забременяла. Нужна е еякулация за да стане това.
    Абсолютно съгласна съм със swords1010. Необходима е еякулация и то във влагалището,необходимо е момичето да е в овулация или евентуално ден 2 преди нея,необходима е качествена сперма и яйцеклетка ,за да настъпи бременност ...
    Хората опитват с години и не успяват да заченат,вие тука едва ли не чрез въздуха се плодите.

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Е най-добре си направи тест, за да ти е спокойна работата иначе мисля, че всичко е ОК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си