.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Искам съветчета :P

Здравейте народе и ЧНГ Значи работата е следната. На един купон в един приятел се запознах с една мацка. Момичето е супер. Тя ме заговори на купона тва онова...... И двамата бяхме малко пийнали, но колкото за настроение. След това ударихме няколко танца на бавни песнички, зехме че се целунахме.. целунах я.. и след няколко секунди тя мене целуна като втората беше доста по продължителна. След това цяла вечер се гушкахме... но разбира се аз идиота забравих да и взема телефона На следващия ден съжалявах че не и взех телефона ама беше късно. С помощта на приятели издирих и скайп-а. Писахме си малко, но останах в впечатлението че тя не иска да има нищо между нас. Че ме отбягва. Кажете струва ли си да и искам телефона ? Да я поканя на среща ? Дайте някакви съветчета че до са не съм изпадал такава ситуация...Или да и кажа много здраве и тва е :P

Цитирай Първоначално написано от I_Love_Spaghetti!
    ИДИОТ! Копеле... ИДИОТ! И НЕ СЕ ОКАЗВА МЪЖ!? ИДИОТ! НАКАРА МЕ ДА ТИ ПРОЧЕТА ПОСТА, БЕЗ ДА Е МЪЖ! Идиот ^^
    Затваряй си устата бе келеш. Тези обиди си ги заври в задника

Еми опитай...пък каквото стане...но задължително трябва да опиташ...няма да загубиш,ако пробваш...покани я на среща...и така...6те и бъде приятно предполагам
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Град
    у вас
    Ако те кефи и искаш покни я, па ако не мнооо здрафее.

Ami probvai o6te vednuj po skaipa...pokani q na sre6ta i ako vijdash 4e ne stava q zareji zna4i 4e qvno ne iska da si ima ob6to s teb

Бе че мацето не е за изпускане :P Явно ще се проба за последен пък и ако се сагласи а пак ако не много и здраве :P не е единствената

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Покани я да излезете. Когато сте заедно ще имате по-голям шанс да видите отношението си един към друг. По скайпа определено е по-трудно. Успех.

Град
    Пловдив*

Re: Искам съветчета :P

Цитирай Първоначално написано от Vasiprasi
    Здравейте народе и ЧНГ Значи работата е следната. На един купон в един приятел се запознах с една мацка. Момичето е супер. Тя ме заговори на купона тва онова...... И двамата бяхме малко пийнали, но колкото за настроение. След това ударихме няколко танца на бавни песнички, зехме че се целунахме.. целунах я.. и след няколко секунди тя мене целуна като втората беше доста по продължителна. След това цяла вечер се гушкахме... но разбира се аз идиота забравих да и взема телефона На следващия ден съжалявах че не и взех телефона ама беше късно. С помощта на приятели издирих и скайп-а. Писахме си малко, но останах в впечатлението че тя не иска да има нищо между нас. Че ме отбягва. Кажете струва ли си да и искам телефона ? Да я поканя на среща ? Дайте някакви съветчета че до са не съм изпадал такава ситуация...Или да и кажа много здраве и тва е :P
    ......Няма смисъл братле....тъжно , но истина....и факт.....намери си друга..... УспеХ...
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Покания да излезете и като свършите с кафенцата и т.н и поискай номера

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Фен
    Град
    Sofia =)
    абе грозни на тия неща по купоните им се вика забивка! много сте залухави и след тия забивки на купона на никой не му пука за никой дори да сте се изебали за тия неща има гаджета хахах o_O но аз съм грозен и не разбирам от такива неща

Мисля, че на нея й е било просто за копона.Жалко е, ама кво да се прави..

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Мисля, че на нея й е било просто за копона.Жалко е, ама кво да се прави..
    Аха, но все пак покани я да излезете, може да излезе нещо от това
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Нови пазар

Цитирай Първоначално написано от Vasiprasi
    Ние го наричаме ниско ниво на интерес. Или накратко - СЛЕДВАЩАТА!!!

Аз мисля че е станало под влияние на алкохола,но ти казваш малко сте пийнали,ако ти харесва момичето земи я покани да изленете иначе не ..

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Цитирай Първоначално написано от mr0b1
    абе грозни на тия неща по купоните им се вика забивка! много сте залухави и след тия забивки на купона на никой не му пука за никой дори да сте се изебали за тия неща има гаджета хахах o_O но аз съм грозен и не разбирам от такива неща
    .. ето ти го отговора .. евала братле ..

mi ako te kefi i si misli6 4e si zaslujava-pitai za gsma i ako ne q zarezi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си