ми значи аз преди време бях написала моята история и почти всички бяха писали, че момчето ме харесва. Отскоро започнах да си чата с него в skype и аз очаквах той да започне да се прави на интересен, че не ме познава, но напротив - каза ми да не се права на интересна, че много добре го познавам. Преди около 2 години той беше разбрал, че го харесвам и сега ми го каза и помни всичко, което тогава беше станало.Искам да уточня, че не се познаваме лично, не сме си говорили никога, но той твърди, че се познаваме!Няма да разказвам историята отначало, но за да мислят толкова много хора, че ме харесва значи може би е така.Таа сега като си писахме той ми каза, че искал да прави секс с мен, но сериозни връзки не иска да има, така че да не очаквам повече!Аз го питах защо иска да спи с мен, а той каза, че щяло да ни бъде хубаво при положение, че не ми е безразличен, както и аз на него! А по-рано като ме виждаше с друго момче му ставаше гадно и ревнуваше! Може ли да иска само да спи с мен, а да се държи така като ме вижда с друг?? Дали това не ми го говори нарочно с някаква цел, защото аз мисля, че момчетата, на които им е само за секса, не се държат така.