Цитирай Първоначално написано от Daidito
Zdraveite. Mn mi e gadno za6toto pravih sex s gadjeto mi i se 4udq dali da kaja na maika mi.Tq postoqnno mi povtarq 4e kato go napravq trqbva da i kaja,no men me e strah za6toto si mislq 4e ako i kaja 6te mi zabrani nqkoi raboti.Na 16 sum i mislq 4e ve4e e normalno da go pravq za6toto se 4uvstvam gotova no tq postoqnno mi nabiva v glavata 4e sum malka i 4e moga da si oburkam jivota totalno s 1 dete,s edna duma postoqnno me pla6i Vupreki 4e si go napravih s predpazni sredstva,zapo4vam da mislq mislq 4e v skoro vreme nqma da pravq sex zaradi maika si i paranoite koito mi vkarva,a az iskam obi4am si priqtelq i iskam da mu gotino s men Molq vi kajete mi kakvo da pravq i kak da postupq...

т.7
krem4et0
Според мен по-хубаво ще е ако НЕ и кажеш..Всеки си има личен живот..всеки отговаря сам за себе си ,а и ти вече не си малка и трябва да знаеш всичките рискове-за деца,болести и тн... просто се опитай да покажеш на майка си,че не си малкото момиченце както преди ,а ве4е си една млада дама... за секса тя сама ще предположи че си правила няма да има смисъл да и го казваш