- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкета за девойките
Ta poneje s priqtelkata mi imahme maluk spor dali s pravo sum se o4udval na ne6to, re6ih da napravq prou4vane po temata.
Има мн момичета които предпочитат сами да го направят. Защото ги е страх или ги е срам че са девствени... незнам, всяка си знае мотивите.
Razbira se che me otvori myj!
Мъж![]()
Защо анкета за "девойките"?!![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Естествено, че момче ...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
мом4е ме отвори и това да правиш нещо с пръсти ми се струва прекалено...къде отиде удоволствието, напрежението от неизвестното...![]()
а и с пръсти според мен е невъзможно да постигнеш същото, както с мом4е/мъж
xax, nqmah si na predstavamoq greshka v takuv slu4ai
ina4e mnoo me kefi kato se izkazvat kraini mneniq bez da budat za6titeni. Kato tvurdish che e tupo, za6to ne ni prosvetish za6to smqtash taka![]()
Хах, д0бре ет0 я и 0б0сн0вката ми...Първоначално написано от alabalaasdasd
1. Ак0 трябваше да се 0тваряме с пръсти, нямаше да има нужда 0т секс.. Забременяванет0 щеше да е инвитр0 и г0т0в0...
2. Едва ли кат0 се 0тв0риш с пръсти ще ти е най-як0т0... Няма да има уд0в0лствие кат0 при секса, въбудата ще е милиарди пъти п0-малка или няма да я има въ0бще.
3. Кат0 те питат: "Как беше първият ти път?", ти ще кажеш: "Ееееми, аз, ъъъ, так0ва.... Беше с ръката ми..."
Ак0 тфа не ти е д0статъ4н0, кажи...
жена ме отвори и няма такъв отговор в анкетата и не съм гласувала
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Гр.. малки ли сте, та не мислите?
"Отворена съм" означава "не съм девствена".
А едно момиче престава да бъде такова едва след първия си сексуален акт, т.е след като ПЕНИС й е бил във вагината, а не банани, пръсти, моркови и т.н.
Защото когато си бъркаш с пръсти или си вреш разни предмети, ти можеш да скъсаш химена, но няма да премахнеш факта, че си девствена. Нека не забравим, че в много случаи хименът се къса доста преди първия сексуален контакт - при спорт(колоездене, плуване), при балет, гимнастика и т.н.
А дори има момичета, които се раждат без химен.
Така, че това дали имаш или не химен, не показва дали си девствена. Трябва да си правила секс, за да не си.
мъж![]()
Естествено, че ме отвори мъж и това беше един от най-вълнуващите, емоционални и специални моменти в живота ми и според мен тези, които решат да се отворят сами просто не осъзнават колко глупаво постъпват и какво губят![]()
Ще умреш ли, ако прочетеш горния ми пост.. или въобще на някого ще му стане ли нещо да обърне внимание какво пишат хората преди него?Първоначално написано от C0rps3`f
Може би пък има нещо важно..
Девойка с пръсти НЕ може да се отвори.. точка. Може да й се разкъса ципата(и то при ръчкане), а не да се отнеме девствеността. Има си разлика!
егати тъпото...сама...да бе да...![]()
![]()
![]()
![]()
ми...много ясно че МЪЖ...нема сама ...!!
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
tc1k... ne si prava... popve4eto hora priemat 4e tova da si devstvena e razli4no ot tova da si otvorena. Smisal takav 4e da kajem ti moje6 da se otvori6 s prasti - himenat ti e razkasan krai, no devstvennostta ti se otnema 4ak sled seks s mom4e/maj. 4estno tyk mn hora priemat 2te dymi po razli4en na4in. nqkoi smqtat kato teb da kajem, no ima i takiva, za koito - razkasan li e himenat, ve4e ne si devstvena, otvorena si /i 2te/. li4no az priemam ne6tata po parviq variant /ne tvoq/.Първоначално написано от ThePainIsReaL
po temata: devstvena sam, ne sam otvorena i tn. 4esno kazano go namiram za malko glypavo sama da se otvori6... deto kaza nqkoi : za kvo sa tez majeama sq kato se zamislq naistina pritesnenieto, 4e moje da ima krav i tn, ako izpadna v sityaciq mislq 4e bi moglo da me podtikne kam takiva deistviq - tva e samo ako zema da se filmiram.
i btw nqkoi pita dali "devoika" ne e devstveno momi4e-~=> barkate ne6tata, "devica" se nari4a devstvena jena/momi4e.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Всъщност има логика и в това, което ти казваш.. но и моето си ми звучи логично.Първоначално написано от wasntme_
А и мисля, че по-важното е, че липсата на химен не значи, че не си девствена.. именно това се бърка днес. Като си бъркаш сама, не променяш нещата..
..Но възприемането на двете понятия си остава лично мнение.
Всъщност има логика и в това, което ти казваш.. но и моето си ми звучи логично.Първоначално написано от wasntme_
А и мисля, че по-важното е, че липсата на химен не значи, че не си девствена.. именно това се бърка днес. Като си бъркаш сама, не променяш нещата..
..Но възприемането на двете понятия си остава лично мнение.