От доста години се познавам с едно момче и винаги сме си били приятели смисъл по точно познати само на здравей здрасти имаме общи приятели и ние се знаем от деца но нищо.. до преди повече от 10 месеца на един купон се видяхме и си говорихме там цяла вечер и аз отидох нещо до нас да си взема якето той с мене и аз ок и така почнахме да излизаме скайп глупости ама на мен ми беше мн странно защото неисках никой да разбира както и той защото брат му и мойта сестра бяха ходили 2 години и т.н и ние двамата заедно а бе просто това си остана между нас излизахме вечер късно защото живеем блок до блок и така няколко седмици заедно но нещо стана защото аз се занимавах с още едно момче .. катко и той с друго момиче и всичко свърши спряхме да се търсим навънка само здрасти и до там и аз го бях забравила но лятото пак нещо стана август месец пак се бяхме запускали и пак се скарахме и един ден той нещо ми вика не смееш да спиш с мен и аз хаха дали и той хайде да видим и аз ми аре бе отворко и спахме заедно а той се забивал с най-добрата ми фр а аз незнаех защото тогава не си бях в софия .. и ние като спахме заедно и на другия ден нищо аз го блокирах от скайп хаха и излизам аз на кафе той идва с мойта приятелка и аз нищо не го обичам нищо и така бяхме се здухали после защото го правихме без кондом ама всичко се оправи и пак се забравихме за няколко месеца и преди около месец почнахме пак да си говорим по цял ден бла бла глупости некфи за ебането за такифа неща и аз му викам не ме занимавай с глупости а аз ходех с един негов приятел но скъсахме и той веднага ама аз го отрязах и казах няма и кво стана на Нова Година бяхме на различни места и аз нещо отидох с един приятел до апартамента дето е това момче и се видяхме и аз минавам а аз бях мн пияна и той ме хваща за ръката и вика хайде да си ходим и аз хайде и се събрахме там 5 6 човека и си отивахме там дето се бяхме събрали и ходиме по улицата и аз съм го гушнала и бях толко пияна и му вика много те обичам ти обичаш ли ме и той незнам и той вика са кво ще праим горе и аз еми сори скъпи ама съм на червено ама мога ти духам и некфи такифа му говорих и пфф качихме се и секви глупости прихме и аз такава по едно време се усетих ама след 2 4аса хаха и викам трябва да си ходиш и той си тръгна хаха и вчера ми пише по скайп кога ще повторим сичко и аз никога остави ме и той ама искам и аз този път нещо повече както ти преди искам да сме заедно искам чувства сичко и аз офф ае чао блокирах го и сега нз какво да правя напраих супер глупости и