- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да и се обада ли?
чесно казано с много лапешки, ама... кат харесаш някой и забравяш недостатъцитеПървоначално написано от Човекът_с_въпроса
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
симпатяга е![]()
.. ми брат някой път ня да знае кво иска и най-мноо да те изнерви и ше се получи кофти ситуация :} .. бе дано греша .. а по темата .. ако не ти се занимава с разговори поне един смс е добре да й пратиш ... ;}Първоначално написано от tuzaro
Баце явно не си чел сичко, ама те разбирам напълно 2 страници глупости и аз не бих ги прочел, звъннах и ама явно беше заспала и не дигна, утре ше я събуда раноПървоначално написано от Човекът_с_въпроса
![]()
aa сорка .. бе уж четах .. ма от тоя махморлук съм го изтървал явно .. еми ок събудия с първите петли ;}
+1Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
Ще ти изям черешкатаПървоначално написано от sweet_lady:
![]()
Заврете се в нета от своя дом
Това, че е на 14 обясня поведението й. Харесва те и го показва по тоя начин.
Обади и се![]()
obadii se ako te otreje puk ne e edinstvenata
Ха пич , ако сегашния и приятел е тоя от снимките-се казва Мартин викат му сечко нали така ? Щом той хой с нея,а той е по голям от теб значи няма проблеми,ама с него може би ще имаш,ако спомене,че късат заради теб,ама знаеш ли ...![]()
LOKOMOTIV PLOVDIV FOREVER !!!
OBICHAM IVAN TASKOV !!!
Ама пък тя се е снимала с толкова момчета,ся са обърках пахахах абе звънни и се разберете
Аз спирам да се намесвам![]()
OBICHAM IVAN TASKOV !!!
Баце и аз мразя ей такива дет са надуват и са мислят за големата работаПървоначално написано от KillSwitchEngage
Ако некой има проблем с такива и на мен мое се обадите
Заврете се в нета от своя дом
\Първоначално написано от babity
/
СтоИш И ГледаШ...МойТо ДуПе...ИскаШ Да Го ИмаШ...ВсяКа НоЩ И ВсекИ Ден..А Това Че Не си За Мен Е дРуГ ПроБлеМ...
Sladka e.Ami obadi i se,ama poiskai da si izqsnite ne6tata,da re6ava s kogo iska da bude.6toto mi se struva,4e neznae kakvo iska,koeto e normalno za 14 i godini de.![]()
Ama kato te kefi,probvai![]()
сутринта кат бях на фитнес и се обадих да изленем към 6 тя вика вече ше съм изленала и аз викам както искаш и и затворишх
П.П. знам че ме харесва щото много пъти сме се целували
П.П. гаджето и е тоя с бретона и е по малък от мен, заплашвал ме е много пъти щот знае че тя му изневерява ама само с заплахи си остана![]()
E 6to ne i postavi6 ne6tata taka,4e da re6i s koi ot dvamata iska da bude.
пич обади ли и се вече ?
OBICHAM IVAN TASKOV !!!
da si i pisal po skype kfo 6e i zvuni6 1 akul za kru6i ti edna nema da zeme6 ! :?