Napravo se vijdam v ujas!!! Vlubena sum do u6i v edno mom4e , mn se sataraq da go zabravq , za6toto si ima priqtelka i az znam 4e ne trqbva da se zanimavam i da mislq za nego. Pove4e ot mesec ne se bqhme vijdali nikude i dnes , posledniqt den ot vakanciqta , kogato za posleden put bqh v grada go vidqh , Sede6e tam i se usmihva6e , az otidoh i mu 4estitih novata godina pitah go kak e i toi mi kazva:ами namerih si jena , az iskah teb d a4akam ama mn vreme mina i me vze druga . a az s vsi4kata si glupost mu kazvam ni6to lqtoto 6te sme se iz4akali nali taka? Тои: amm da razbirase , moj ei po rano daje . Az smenih temata pitah go kak e rabotata i tn.
Naistina predi izvestno vreme behme blizki i se zanimavahme i naistina se razminahme po mn glupav na4in , koeto mn me natuji! Sled tova go vidqh s priqtelkata mu (toi ne me vidq) i mn se raztroih , no si kazah 4e nqmam pravo daje da mislq za nego , vse pak te sa zaedno. I sega toi nenadeino otnovo se poqvqva v jivota mi i v glavata mi produljavat da jiveqt predstavite kak nie 6te sme zaedno . Molq vi pomognete mi , kajete mi koe e pravilnoto ! Mersi predvaritelno