- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тогава , когато любовта е невъзможна :(
Напълно те разбирам... какво ти е когато любовта е невъзможна и наистина в слуая има много пречки и то най-вече хорамного боли когато се обичате,а не може да сте заедно
може би ако някой хора не бяха там можеше и да стане нещо ...така е много гадно...
аз съм страничен наблюдател и виждам как и двамата се измъчват и страдат един за друг :s
Да обичаш,когато те обичат е човешко!
Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
но да обичаш,когато те мразят е велико!
+1Първоначално написано от Summer_23
![]()
![]()
Trust me, anything you can do
I can do better than you
Suglasna.I az sum taka s edno momche ot moq klas...samo che veche e 4-ta godina i poveche ot 4-5 opita...emi ne stava.Obicham go,no ne se poluchava.Toi kazva,che e shtastliv,no znam che ne e.Otkaji se ot tova momche i shte vidish,che moje da namerish nqkoi koito shte obichash pone tolkova.Shtom ne moje da se poluchi nqma smisul da se izmuchvash.Koftito e,che i ti kato men cql jivot shte si znaesh,che ti si slojila kraq...i si izpusnala shansa.No tova e povod da zapochnesh ot nachalo.Ako mislish,che ne mojesh emi tegli mainata na vsichko i mu kaji vsichko de!!!!
Знаеш ли, че понякога един откровен разговор очи в очи може да оправи всичко? Ако искаш опитай да му обесниш това което каза на нас.. Може пък да стане![]()
Животът е адът описан в Библията!