Здравейте
Не знам как да започна или по-скоро от къде . Та значи обичам 1 момче от близо 1г и половина , той също има някакви чувства . От един клас и миналата година имаше много закачки , погледи , намеци , подмятания . Отстрани изглеждахме като гаджета , много хора са го казвали . Отношенията обаче са ни сложни. Това лято той ми предложи аз приех , но нещата не потръгнаха , може би заради мен защото и аз незнам , просто не мога да се отпусна и съм много студена с него . Нещата си останаха така , не сме късали просто мина известно време и тази нова (учебна) година не си говорим , само виждам как ме гледа по цял ден . Цяло чудо ще е ако на ден си кажем някое др изречение . Сега по-време на ванцията получих смс от него че ме обича и че иска да опитаме отново , но аз отказах . Обичам го толкова много , но има хиляди пречки и хора които ни пречат , а и самият факт че някакси не мога да се отпусна с него. А и след като му отказах не мисля , че някога има шанс да сме заедно . Тази мисъл ме подлудява , защото той е първият който обичам толкова силно.

Мисля , че е много гадно , когато 2ма човека се обичат , а хората и обстановката правят любовта им невъзможна.
Какво бихте ме посъветвали да направя?