.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

"Мексиканеца"

Здравейте Преди малко гледах "Мексиканеца" (предполагам, че който го е гледал ще ме разбере най-добре ) и този филм ме накара да се замисля сериозно, тъй като до голяма степен познах себе си и живота ми напоследък в образа на Саманта (героинята на Джулия Робъртс) . Впечатли ме посланието, което остава накрая :
    " - Ако двама души се обичат много силно и истински, но не се разбират много добре (винаги някой греши), кога разбираш, че е настъпил момента да сложиш край ?
    - Никога ! "
    Извинявам се ако на някой темата му изглежда глупава , но какво мислите вие ? Наистина ли ако любовта е истинска краят може никога да не дойде ?

Опредлено ако някой истински обича няма как да дойде края за тази любов НИКОГА !

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

И аз го гледах само4е на мене ми направи друго впе4атление, посланието за "изпедарастяването" напоследак, който го е гледал
    знае за кво говоря !

az vqrvam i mislq 4e ima lubov bez krai..ako e dostatu4no silna est.

Re: "Мексиканеца"

az vqrvam v tova i to napalno!
    PS:i az gledax filma! MN E GOTIN

Град
    Пловдив*
    Когато се събудих тази сутрин и ме огря яркото слънце...
    ...няма как да не кажеш ,че живота е хубав...дори само заради изгрева....... .....Естествено ,че има вечна любов....
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Опредлено ако някой истински обича няма как да дойде края за тази любов НИКОГА !
    +1

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    +1
    +2

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    saglasna sam pri men e taka, 4esto imame raznoglesiq i se karame... no sled 1 h si4ko ni e minalo. ... i ne pomnime dori tova e edin ve4en kragovrat......ot koito nqma izmukvane. no az go obi4am, obi4am i nego i lubovta da ,IMA Q!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    вечна любов може и да има, може и да няма. не съм мн компетентна да отговоря с моите "връзки" за по 1-2-3 месеца. но все пак бате трент ( ) добре го беше казал - любовта не е достатъчна ("but underneath we're not so tough and love is not enough").

Град
    София
    Това е последният филм, който би ме накарал да се замисля за каквото и да е....
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    +1
    +2
    +3 :P :P :P

i az go gledah edno naistina mn dobro film4e e tva mi i az vqrvam 4e moje da ima lubov bez krai ama e mn rqdka i moje da e takava samo ako e ISTINSKA

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Има я, рядкост е..

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Любов има, но тя със сигурност е след тийн годините...дотогава чисто и просто си е лапешко увлечение.

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е и аз вярвам, че е така.Че истинската любов може и да няма край, всъщност не знам.
    И все пак да не забравяме, че това е филм и нещата са доста преувеличени, нали винаги трябва да има хепи енд.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Възможно е и аз вярвам, че е така.Че истинската любов може и да няма край, всъщност не знам.
    И все пак да не забравяме, че това е филм и нещата са доста преувеличени, нали винаги трябва да има хепи енд.
    +1 tva za filma si e to4no taka.
    Kolkoto do tova 4e istinskata lubov nqma krai.Ne mislq 4e e taka vsqka lubov ima krai Nqkak si ne mi se vqrva da nqma krai .Prosto vsi4ko rano ili kusno svur6va dori lubovta ........

Bullshits !!! Слезте на земята...безкрайни неща няма. Интересно ми е сега лигли такива като сте на 15-16 можете ли ссега да се влюбите в някой и до 70 годишна възраст все тъй силно да го обичате,да се разбирате и дрън дрън та пляс...?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

аз вярвам във вечна любов...

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Любов има, но тя със сигурност е след тийн годините...дотогава чисто и просто си е лапешко увлечение.
    dali ? moje pyk i da se use6ta, tova 4e ne e istinskata, ne zna4i 4e q nqma
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си