Здравеите пиша наи вече за да ми олекне малко и да споделя с някои- както казват споделената болка е половин болка е не е точно така но пак помага.
Ще започна от началото - Харесвам си едно момиче от известно време (харесвам е меко казано) не мога да спя, не мога да ям, само за нея мисля-никога не сам предполагал
че ще изпитвам такива чусвства и че мога толкова мн да хлатна по момиче още парвия пат като я видях го усетих а след това чувството само се засилваше - и преди сам имал гаджета но не е било нищо сериозно.
И ето тук идва ред и на проблема ми засичахме се бая пати накрая се запознахме говорихме бая пати но за кратко тя все барзаше да си трагне , накрая и казах какво чувстам а тя ми отговори че изобщо не я интересувам , да си намеря друга защото си харесвала някои.
Беше ми кофти но го преживях - минаха кам 2 месеца през които няколко пати се засичехме но нито сме се поздравявали нито сме се поглеждали гледах да я избягвам колкото се може повече - но един ден като отново се засякохме тя ме спря и ме попита защо я отбягвам и няма ли да сме си кажели едно здрасти поне?
Аз и отговорих нали така искаше и си продалжих. След 2 дена ме потарси до нас и ми каза че всичко което ми е казала е било лажа че и тя мн ме харесва но и пречи разликата в годините и си трагна от тогава няколко пати се опитах да говорим а тя ме избягва. Моля ви кажете плс какво да направя
не издаржам повече така.Иначе тя е кам 15 а аз сам на 18 не виждам какав е проблема че сам 3год и нещо по голям!?!?! Ем хаиде че стана бая далго, Благодаря за изгубеното време