- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет !
Здравейте значи имам следният проблем последните няколко години се контактувам със доста момичета и дойде време една ми хареса започнa сичко и накрая оная незнам какво става контактува с някви курвички и тя започва да става така и аз дирекно и цепа басмата и не се занивам с нея и в днешно време доста момичета започнаха да гледат само секса и да се фанат с възможно некъв ебаси гъзара, за огромно съжеление аз не съм такъв много приятели ме посъветвха да постъпя (поне за мене лесната ) да започна да се правя на гъзар и аз ама не мисля че това ще ми утива и съм се депресирал яко поради простата причина че в днешно време момичета губят морал достойство абе ужас кво бихте ме посъветвали защото вече незнам как да постъпя
Абе незнам. Аз съм на това правило - ако не владея целия град и ако не съм най-големия гъзар в него за какво живея ?!
П.П. - Обаче гледай да бъдеш гъзар за сметка на нещо. Примерно аз ходя на фитнес от 1-2 години, имам тяло и познавам доста хора които всяват респект на всякъде![]()
![]()
Повечето гъзари ги определям с една друга, трубуквена дума, на която гъзар е поизводна... а относно пича.. няа закво да се депресираш...малко сме момичетата с ценности, които искат нещо сериозно, а не само да са "известни" в града като "путката на еди кой си"... продължавай да си търсиш, щото нали зн: който търси намира!
![]()
Абе пич, туй повече заприлича на изказване "по принцип" от колкото по тематаПървоначално написано от elfish
Кво общо има да бъдеш гъзар с морала на момичетата? Май фитнеса ти е за сметка на четенето
А за автора, не се отчайвай, човек. Намират се все още момичета, които те оценяват като човек. Прави неща, които ще ти създадат контакти и ще видиш...
Не мога да се оплача с начина си на живот ! Щом продължавам да живея така значи ми харесва. А пък ти кат ми се праиш на отворко нз дали си ебал повече от мене ... и кво искаш да кажеш, че спортистите са тъпи ? Я се виж себе си дето по цял ден стоиш пред компа е, ще вземеш да мухлясашПървоначално написано от GavvD
И аз се дразня на изказвания от сорта " кат ходиш на фитнес.. зна4и 100% си някъв малоумник!!!" Стегнете се бе хора.. няма нищо лошо мом4ето да се поддържа.. и тва няма връзка с умствения му багажПървоначално написано от elfish
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
ъм... само два въпроса: откъде знаеш, че той мухлясва пред компа? и... къде, по дяволите, чу за спорт, наречен фитнес? чувала съм за културизъм, ама сефте чувам спорт фитнес... би ли ми обяснил къде, кога и при какви правила се провеждат състезанията?Първоначално написано от elfish
Не търся да се заяждам с теб "отворко". И аз съм културист от година и половина, последните 2 месеца качих 8кг мускулна маса и на всичкото отгоре уча висше медицина. Правиш се на мъж не пред когото трябва
Просто не видях смисъл в отговора ти, но нали знаеш - мненията са като задниците - всеки си има по един...
babiby бравонай-накрая 1 смислен отговор да имаш
GavvD браво големи резултати си постигнал за два месеца, но не е важно колко си грамаден и какви са ти размерите, а как изглеждаш![]()
Заврете се в нета от своя дом
Ми всяко момиче е курва....с разликата ,че повечето са обществени курви ,а другата и за съжаление по малката част са курвите са тези ,които спят само в леглто не своето си момче.....Първоначално написано от Rise Agains't
![]()
значи някоя я ебът много хора, а друга я ебе само нейното момче
Абе хора ко се заяждате тука.Момчето иска съвет а вие тука сте седнали да се карате за фитнеси и др. такива.
А по темата-ами и к***ите са мн ама има и свястни момичета,и аз търся ,найстина са рядкост ама...
пешо ако си за Милан някой път ако са срещнем случайно ще черпя бира![]()
Да, да прав си. Проклети спортни маниаци ейПървоначално написано от Pesh0
![]()
Още нещо - не можеш да очакваш да намериш качество във всички момичета днес. Света така се изменя, че материалистите доминират всеки аспект на живота (освен ако не отидеш в някой манастир или в Тибет). Според мен, и това си е чисто мое мнение, ако искаш да ускориш намирането на качествена девойка, просто започни да се запознаваш с много хора и обръщай по много внимание на контактите си. Това звучи малко като кариера и хората, които вярват, че любовта сама те намира може и да възразят. Но ... нищо случайно няма в тоя живот. Тай че сам си прави изводите![]()
ili 6e bade6 gazar s mnogo momi4etaili nqma da bade6 gazar i 6te 4aka6 nqkoe momi4e koeto ne si e zagubilo morala i dostoinstvoto
![]()
![]()
човек, тя няма да дойде при теб ей така от само себе си докато си седиш. Вземи прочети на Ричард Бах - "Мост през вечността", може да се вдъхновиш малко и да ти даде идеи за бъдещото ти момиче...Първоначално написано от Rise Agains't
Между другото това е част от отговора на въпроса ти. Момичетата нямат морални принципи вече, защото израстват с Хари Потър или тъпи латиноамерикански сериали (*превземка* оххх, вдовицата в бяло започва, айдее пред ТВ-то *край на превземката*) вместо да четат и гледат стойностни неща. Старото поколение са израстнали с класики като отнесени от вихъра, брулени хълмове, война и мир и още куп такива. Като попиташ един "модерен" тийнейджър колко от тези е чел, най-много да ти отговори "То тва кво е? Става ли за пушене?" И така... трайните ценности, заложени в една голяма част от ежедневието на момичетата - сериали, книги, музика; са вече жестоко изопачени, почти напълно изчезнали...
Ама ние се кефим на каквото е модерно, разбира се![]()
Първоначално написано от Rise Agains't
Абе пич.С тоя правопис няма да си намериш в следващия век даже момиче.Са щи дам съвет - гръмни се.Ако не си съгласен ела аз да те гръмна...
Секс на екс.Без ебание живота е кочина !!11!11!!