- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет !
Първоначално написано от Rise Agains't
Ей грозник.Знаеш ли с кой се ебаваш бе...Не бъди толкова смел да не ти направя новогодишен подарък.
Секс на екс.Без ебание живота е кочина !!11!11!!
Някой да те е питал..кротувай да те не бия...Първоначално написано от Pesh0
Секс на екс.Без ебание живота е кочина !!11!11!!
голем биячПървоначално написано от Евстатий
![]()
![]()
Заврете се в нета от своя дом
\Първоначално написано от jane_17
/
:PПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
![]()
![]()
Пич ФИТНЕСА не се тренира-ходи се на фитнес,може да тренираш вдигане на тежести но не и ФИТНЕСПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
Всички сте големи смешници ( с едно малко исключение). Аз викам да ви съберем всичките дето тренирате фитнес в една класна стая,да ви потренира Пешо как да се държите,а може и правописа да ви оправи с малко желание. :P
Но това е друг въпрос.По темата:Не ти трябва да си голям гъзар,за да си намериш момиче.И мене ако питаш не стой да я чакаш да ти падне в ръцете.Ходи си я потърси,избери си я и чак тогава почвая да я обработваш.
Ами малко трудно ще се оправя с тях.Те май ми имат зъб и не съм мн сигурен че искам да съм в една стая с тяхПървоначално написано от MartyParty
Аз викам да се съберем двамата в една стая и да обера паяжините с теб. Навит ли си ?Първоначално написано от MartyParty
Леле е го бияча пак се изказаПървоначално написано от elfish
Аплодисменти за човека с най-голямо количество остроумие във форума! =D> =D> =D>
Не е нужно да се променяш идентичността си за да се харесаш на някакви тъпи п****!
Браво бе келеш !!! И ти най накрая направи едно смислино изречениеПървоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
Хора ПОМОГНЕТЕ !!!! Така значи няма да ви занимавам много. Вече няколко дена излизам с едно момче, дори и на нова година след 12 бяхме заедно на купон. По едно време останахме само двамата и единствено говорихме......нищо друго. Аз го харесвам и му го показвам, но и той флиртува. Вечер си пращаме sms-и. Понякога ми се иска да го питам: Какво правим вдействителност?!?! (но не събирам смелост, а и дали е правилно?) Нз
SOBIESKI Life Style
ей на тебе не ти ли отговарях вече веднъж?
айде тоя път ше ти кажа не го търси да има разнообразие![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
абсолютно нищу общо няма фитнеса с умствените способности на човека!Ето например момчету куету харесвам ходи на фитнес,ама в даскалото успеха му е 5.83!Та кфо общо има фитнеса?!?Първоначално написано от jane_17
Ам по темата:Ми чесну казану незнам ко да ти кажа.Земи я отрежи!Ще си хванеш някоя друга дет е по-по-най от нея!Разварти се малко и ще разбереш,че има момичета,които си умират за теб!Действай и УСПЕХ!!!![]()
![]()
![]()