.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: Съвет !

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Абе няма да ставаш някъв тъп гъзар!!! Много ги мразя такива... мислят си, че имат всичко, като са изчукали еди-колко си момичета... и защо? Това не може ли да ти го даде и една! Стой си какъвто си, не се завличай по мнението на хора, които най-вероятно дори не харесваш, щом си толкова различен от тях.
    Има и курви, има и момичета с морал и достойнство.
    Както се казва "There are plenty of fish in the sea."
    Аз мисля, че всеки рано или късно намира своята половинка, дори и да няма щастливо бъдеще с нея...
    Надявам се да съм ти помогнала при взимането на решение за твоя проблем.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    още на първата страница прочетох .. че като ходиш на фитнес и имаш мускули всяваш респект ... аз познавам хора който не са стъпвали на фитнес никога и може само с 1 поглед да откаже всеки го .. ( ся ще кажете че е някои 2 на 3 ... не е нормално телосложение и тежи около 85 кг )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Днешните поколения са много по зле от старите .. говоря конкретно за момичетата .. особено по малките 12, 13 ,14 годишните аз не се имам за много голяма .. но сравнение с тях разбирам в какво се състои истинската същност на човек .. За това не се тревожи има и свестни момичета които ще те харесат такъв какъвто си без да се правиш на някои друг
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от LofYou
    Днешните поколения са много по зле от старите .. говоря конкретно за момичетата .. особено по малките 12, 13 ,14 годишните аз не се имам за много голяма .. но сравнение с тях разбирам в какво се състои истинската същност на човек .. За това не се тревожи има и свестни момичета които ще те харесат такъв какъвто си без да се правиш на някои друг
    Правилно. Ето аз съм такъв пример...

Аууу абе мани аз преди няколко дни излезнах с приятели на купон от моя клас се събрахме към 10 човека и една от можеби момичета който най-малко съм очаквал че (не е неква по отворена и разкрепостена) а тя дефакто има физически проблеми момичето не я обвинявам и кво нашмърка се като курва и се напуши с к0з е кажете ми щом най-грозните си прават квото си искат без да се замислят аз се чудя кви са тия момичета с морал и достойство много трудно може да се намери такова (животно) особено в миризливата ни държавица

Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Повечето гъзари ги определям с една друга, трубуквена дума, на която гъзар е поизводна ... а относно пича.. няа закво да се депресираш...малко сме момичетата с ценности, които искат нещо сериозно, а не само да са "известни" в града като "п****та на еди кой си"... продължавай да си търсиш, щото нали зн: който търси намира!
    Тук съм съгласен с момчето, да се имаш за "газар" и да имаш уважението на хората са 2 коренно различни неща.

of hora az se smqtam za bahti obitak,a ima hora det kazvat 4e ne sam i nemoga da razbera obitak li sam ili ne

Незнам ама аз вече ми е писнало да се занивам се аз и да търся , ако толкова някоя ще ме хареса да дойде и да ми го каже ако нема такава дирекно няма да се фащам с никоя и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си