Цитирай Първоначално написано от elfish
Цитирай Първоначално написано от GavvD
Цитирай Първоначално написано от elfish
Абе незнам. Аз съм на това правило - ако не владея целия град и ако не съм най-големия гъзар в него за какво живея ?!

П.П. - Обаче гледай да бъдеш гъзар за сметка на нещо. Примерно аз ходя на фитнес от 1-2 години, имам тяло и познавам доста хора които всяват респект на всякъде
Абе пич, туй повече заприлича на изказване "по принцип" от колкото по темата Кво общо има да бъдеш гъзар с морала на момичетата? Май фитнеса ти е за сметка на четенето

А за автора, не се отчайвай, човек. Намират се все още момичета, които те оценяват като човек. Прави неща, които ще ти създадат контакти и ще видиш...

Не мога да се оплача с начина си на живот ! Щом продължавам да живея така значи ми харесва. А пък ти кат ми се праиш на отворко нз дали си е*** повече от мене ... и кво искаш да кажеш, че спортистите са тъпи ? Я се виж себе си дето по цял ден стоиш пред компа е, ще вземеш да мухлясаш
ъм... само два въпроса: откъде знаеш, че той мухлясва пред компа? и... къде, по дяволите, чу за спорт, наречен фитнес? чувала съм за културизъм, ама сефте чувам спорт фитнес... би ли ми обяснил къде, кога и при какви правила се провеждат състезанията?