Цитирай Първоначално написано от jane_17
Цитирай Първоначално написано от elfish
Цитирай Първоначално написано от GavvD
Цитирай Първоначално написано от elfish
Абе незнам. Аз съм на това правило - ако не владея целия град и ако не съм най-големия гъзар в него за какво живея ?!

П.П. - Обаче гледай да бъдеш гъзар за сметка на нещо. Примерно аз ходя на фитнес от 1-2 години, имам тяло и познавам доста хора които всяват респект на всякъде
Абе пич, туй повече заприлича на изказване "по принцип" от колкото по темата Кво общо има да бъдеш гъзар с морала на момичетата? Май фитнеса ти е за сметка на четенето

А за автора, не се отчайвай, човек. Намират се все още момичета, които те оценяват като човек. Прави неща, които ще ти създадат контакти и ще видиш...
Не мога да се оплача с начина си на живот ! Щом продължавам да живея така значи ми харесва. А пък ти кат ми се праиш на отворко нз дали си е*** повече от мене ... и кво искаш да кажеш, че спортистите са тъпи ? Я се виж себе си дето по цял ден стоиш пред компа е, ще вземеш да мухлясаш
И аз се дразня на изказвания от сорта " кат ходиш на фитнес.. зна4и 100% си някъв малоумник!!!" Стегнете се бе хора.. няма нищо лошо мом4ето да се поддържа.. и тва няма връзка с умствения му багаж
абсолютно нищу общо няма фитнеса с умствените способности на човека!Ето например момчету куету харесвам ходи на фитнес,ама в даскалото успеха му е 5.83!Та кфо общо има фитнеса?!?
Ам по темата:Ми чесну казану незнам ко да ти кажа.Земи я отрежи!Ще си хванеш някоя друга дет е по-по-най от нея!Разварти се малко и ще разбереш,че има момичета,които си умират за теб!Действай и УСПЕХ!!!