- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята Голяма Любов!!!
Значи преди 4 месеца направих 11 години и вчера за коледа с моя голям брат който е голям циганин(депресант)отидох да си взема подаръка за коледа който беше така блянуваната ЖИГУЛА 1.2 от съседа Мики който щеше да ми я продаде за 150 оК! ОТидохме с ония умашляк брат ми и я купихме след което аз се качих да кара обаче ми бяха много КЪЦИ краката и не можах да стигна педалите МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ мн искам да си карам количката ,Опитах ВСИЧКо! Пих НЕСКУИК обаче не драпнах нито с 1 сантиметър кажете моля КАК СТАВА ПЛЗ !
![]()
Какъв НЕСКУИК БЕ, аз ям зърнена закуска НЕСКУИК да ми порастнат цицките.И си ми ръстЪт, ама ти очевидно си циганин, а то на вашето племе това не действа![]()
![]()
Не не не пии яко бира!!!
Помага за растежа![]()
ако си много черен си слагай пластове въглен под краката и никой няма да забележи![]()
Заврете се в нета от своя дом
Е са се настрахте си4ки ве4е, като се каже за расизам никой дума не даа да се каже и се праите на божи крави4ки а са го направихте на нищо мом4ето!
Ини4е по темата, адски е тапа, ма адски !
ае тоо нарочно се прай. Пък и аз по принцип съм скинар ... как се казваше тоя филм дет аватара ти е от там ?
Филма се казва American History X, щом си скинар може, не бе сериозно не си го изкарвай на детето .
Хибаво ли е филмчето ?Първоначално написано от Sasho_Kill
![]()
да аз съм го гледал преди ама забраих как се казва
Ше зема го смъкна, щото един фр-само ми вика му записвам такива.Помеждоо дургото и той е SkinHead ...
Одавна съм го гледал за мене е хубав ини4е историята на кратко скинар прае секс с приятелката си през тжа време некви негра нещо му праеха на колата май не помня излиза и ги грамва, вкарват го в затвора, там пак заедно сас скинарите против негрите, абе заслужава си да се гледа \/
lape 6to tuka be brat4et si q napisal?![]()
Мхм значи още утре ше зема го гледам.На скоро гледа This is England пак добро филмче ...Първоначално написано от Sasho_Kill
![]()
![]()
Егати темата бе баце
ОТ жигули минахме на някфи филми за скинари
якооо
![]()
А за жигулито миии пусни си на Наско Ментата -жигули и си мисли че го караш а за Тва как да пораснеш ..ми разпъвай се бе![]()
пусни си ноктите на краката (ако не си вече де )хъхъхъ
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..