.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Моята Голяма Любов!!!

Значи преди 4 месеца направих 11 години и вчера за коледа с моя голям брат който е голям циганин(депресант) отидох да си взема подаръка за коледа който беше така блянуваната ЖИГУЛА 1.2 от съседа Мики който щеше да ми я продаде за 150 оК! ОТидохме с ония умашляк брат ми и я купихме след което аз се качих да кара обаче ми бяха много КЪЦИ краката и не можах да стигна педалите МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ мн искам да си карам количката ,Опитах ВСИЧКо! Пих НЕСКУИК обаче не драпнах нито с 1 сантиметър кажете моля КАК СТАВА ПЛЗ !

Какъв НЕСКУИК БЕ, аз ям зърнена закуска НЕСКУИК да ми порастнат цицките.И си ми ръстЪт, ама ти очевидно си циганин, а то на вашето племе това не действа

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Не не не пии яко бира!!!
    Помага за растежа

Град
    Пловдив*
    я земи иди да се пострижеш....
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Град
    Нови пазар
    ако си много черен си слагай пластове въглен под краката и никой няма да забележи
    Заврете се в нета от своя дом

Е са се настрахте си4ки ве4е, като се каже за расизам никой дума не даа да се каже и се праите на божи крави4ки а са го направихте на нищо мом4ето!

Ини4е по темата, адски е тапа, ма адски !

Град
    Нови пазар
    ае тоо нарочно се прай. Пък и аз по принцип съм скинар ... как се казваше тоя филм дет аватара ти е от там ?

!

Филма се казва American History X, щом си скинар може , не бе сериозно не си го изкарвай на детето .

Повече от фен
    Град

Re: !

Цитирай Първоначално написано от Sasho_Kill
    Филма се казва American History X, щом си скинар може , не бе сериозно не си го изкарвай на детето .
    Хибаво ли е филмчето ?

Град
    Нови пазар
    да аз съм го гледал преди ама забраих как се казва

Повече от фен
    Град
    Ше зема го смъкна, щото един фр-само ми вика му записвам такива.Помеждоо дургото и той е SkinHead ...

!

Одавна съм го гледал за мене е хубав ини4е историята на кратко скинар прае секс с приятелката си през тжа време некви негра нещо му праеха на колата май не помня излиза и ги грамва, вкарват го в затвора, там пак заедно сас скинарите против негрите, абе заслужава си да се гледа \/

Re: Моята Голяма Любов!!!

lape 6to tuka be brat4et si q napisal?

Повече от фен
    Град

Re: !

Цитирай Първоначално написано от Sasho_Kill
    Одавна съм го гледал за мене е хубав ини4е историята на кратко скинар прае секс с приятелката си през тжа време некви негра нещо му праеха на колата май не помня излиза и ги грамва, вкарват го в затвора, там пак заедно сас скинарите против негрите, абе заслужава си да се гледа \/
    Мхм значи още утре ше зема го гледам.На скоро гледа This is England пак добро филмче ...

Егати темата бе баце ОТ жигули минахме на някфи филми за скинари якооо
    А за жигулито миии пусни си на Наско Ментата -жигули и си мисли че го караш а за Тва как да пораснеш ..ми разпъвай се бе

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

пусни си ноктите на краката (ако не си вече де ) хъхъхъ
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си