- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми!
Здравейте!Аз сам на 15 години!Все още не сам правил секс,но много често маструбирам!Или всеки ден маструбирам или поне през ден!
Искам да попитам до какво може да доведе честата маструбация?Може ли да доведе до увреждане на спермата???
може да доведе до увреждане на мозъка ти![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
NE.!! ne moje
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
не може да доведе до нищо физи4ески лошо![]()
тез бабини глупости, 4е ще ти поникнат косми по дланите и т.н. са си бабини глупости
не може разбира се
![]()
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Еми физически нищо не може да ти причнини...Но психически така да се изразя,може да се "пристрастиш" и в бъдеще да срещаш проблем при половите контакти...![]()
Пристрасиш............ тва пък от каде го измислихте вие не сте ли пристрастени към секса оставете го да си мастурбира............мен за тези 6-7 годинки нищо ми няма......... (малко съм побъркан олигофрен ама не вярвам да е от масурбиране) - SPOX Продължаваи единственото нещо което може да ти стане е да ти стане якоПървоначално написано от KimBerLy1912
П.П. Внимаваи да не се прежулиш![]()
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Аман от тъпи въпроси !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
А бе като акам ми става хубаво и леко![]()
![]()
има ли ми нещо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Първоначално написано от Povlekan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Толкова ли си сдухан копеле, че никой не ти е пуснал на 15. Трябва да си ебати загубеняка само да лъскаш. И аз бях така на 10 сега съм на катетер.
Ghost reporting!
Ти пък на 25 сигурно ще мреш от ХИВ , щот всички ти "пускат"Първоначално написано от Andrey358
![]()
![]()
BLaCk_AnGeL някой път трябва да те черпяПървоначално написано от BLaCk_AnGeL
\
/ \
/
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Andrey358 ave ei pedal !!!!ti li si mnogo otvoren ve!!!!!em to si e moiq rabota dali 6i mu puskat ili ne !!!!nedei znai mnogo i nedei mi vika kopele 6tot da ne ta namerq!!!!nai mrazq takiva kato tebe tapaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕЕЕЕЕЕЕ НАИ МНОГО РЪКАТА ДА ТИ СЕ УВРЕДИ![]()
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Бате мани ги тия чикии. Пускай прахосмукачка...![]()