- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една типична тема :)
Здравейте!
Изчетох доста теми във форума и въпреки всичко не можах да намеря успокоение за проблема си. Затова се извинявам, че пускам поредната изтъркана тема. Преди няколко дни правих секс с едно момче във вана, но без презерватив. Той не е свършил в мен и няма шанс да се е изпуснал, но все пак аз се притеснявам. Искам да ви попитам каква е вероятността да е станало нещо![]()
ем щом няма шан да се е изпуснал.......Първоначално написано от diavolitaaa
Др въпрос сигурен ли си в това момче че не ползвате презарватив....... ходихте ли да си направите иследвания.....![]()
![]()
![]()
USE KONDOMS
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Точно такива теми има 10000000 толкова ли си проста. Като не знаеш нищо за секса вземи малко се образовай, прочети тук там-има прекалено много писано по този въпрос. И чак тогава ми тръгни да се е*еш. Как може да не знаеш дали има вероятнот и да го направиш БЕЗоле не я вземи си стегни малко, че ми е писнало от такива к***и кат теб !!!! И сега по темата: ми патко има, как да няма
понякога се изпуска течност, з коята се съдържа сперма....и ако е попаднала в теб има. И другия път преди да се нае*ш с първия срещнат помисли малко с краглото нещо на раменете ти, наречено глава !!!!
Я по-полека с тези нападения и обиди! Ясно ни е на всички,а и на авторката че има безброи подобни теми, и ще има.. нали за това е този форум.Не знам дали пишеш и по други форуми но на всякъде е така, тъй че не се нервирай напразно.Първоначално написано от gree_girl
По темата.. вероятност има да, малка но съществува..
Аве вий сте много прости ве,първо мислите с п*тката си и после "ооо ама страх ме е,ооо ама забременяла ли съм,ооо тъпа съм,ооо еди си к'во" ние к'во можем да направим...чрез телепатии да разберем дали си бремена ли....? или к'во?...пфф![]()
Away from life!
Нищо ти няма, не ги слушай. Ако си бременна, аз лично ще ти платя аборта.
Собственост на Canis_Dirus
хехеПървоначално написано от _Cuddly_
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Ако дойдеш и платиш и моя ама аз сам забременял от тъпотия и главата само простоти ми раждаПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Dying of anticipation
твоя аз ще ти го плащам споко все пак вината е и от части мояПървоначално написано от Povlekan
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
![]()
![]()
Ти ли си била... в онази тъмна,страшна и подтискаща нощ.....
![]()
Dying of anticipation
Не бях само азПървоначално написано от Povlekan
![]()
OMGПървоначално написано от &ILoveU2
Колко бяхте ... [-o<
Dying of anticipation
а леле много бе ........ чувствам се употребенПървоначално написано от mokka
![]()
![]()
![]()
Dying of anticipation
и още двама черни мангала![]()
![]()
![]()
e kak be? i tehnite jeni cigankite bqha 4e daje i 4avetata doveli ga gledat i da se u4atПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
А докато идваха мангалите с чаветата разбрах,че еднто паднало в локвата и мъжа казал на жена си " а бе да го земем да го измием или да си направим ново"
Dying of anticipation
благодаря на всички, които ми отговорихте...аз исках да чуя мнения и да се поуспокоя. А до заядливците...не е нужно човек да знае всичко, важното е да се интересува и да пита...не си мислете, че сте по-добри от мен и знаете повече...човешко е да се греши и на всеки може да се случи да прави секс без презерватив или да изпадне в рискова ситуация
![]()
ми като те дразни тва просто не пи6и по тая тема е*ати............Първоначално написано от Dream_s@L!Va
по темата:има няква възможност,но малка
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"