zdraveite na vsi4ki.Eto go i moqt problem,iskam d avi popitam za savet ko da pravq i dali ima smial.Zna4i nqkolko ve4eri izlizam s priqtelite si i se zasi4ame s 1 dr kompaniq i tam ima 1 mom4e deto me haresva6e i mi pi6e6 i mai vse o6te me haresva no aз nego ne.Taka po vajnoto e 4e 1 ot negovite fr mi haresva mn no e na 26 god a az sam na 17,nqkolko pati ve4e zabelqzvam 4e me gleda namiga мi,dnes dori pak bqhme zaedno i zapo4nahme da si govorim kak 1 momi4e da pokaje 4e haresva 1 мom4e,i toi razvi nqkva teoriq 4e klipvaniqta s tapi 4e trqbav da mu nameri nomera da mu se obadi za da mu pokaje,da go drapne navan i da mu kaje ne4o takova,posle mi kaza da go vikna no nа maitap.Aз го попитах ако го направя дали 6е ме напусва и как 6е реагира и той каза само да пробвам(в крага на маитапа нали)и пролема е 4е на мен ми е мн симпати4ен и нз дали 6те може да се полу4и не4о,преди все се заяждаше,но на миатап.Вие как мислите ко да направя намерих му дори номера,но 1 фр миказа 4е не е за мен и 4е не е мн свестен 4е др мом4е дето ме харесва е за мен,а те са мн добри фр с него.Нз ко да правя дали ме харесва и той.И разликате не е ли мн голяма Плссс даите ми савет