.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

аз съм на 17 а той на 26 ко да правя плс съвет :(

zdraveite na vsi4ki.Eto go i moqt problem,iskam d avi popitam za savet ko da pravq i dali ima smial.Zna4i nqkolko ve4eri izlizam s priqtelite si i se zasi4ame s 1 dr kompaniq i tam ima 1 mom4e deto me haresva6e i mi pi6e6 i mai vse o6te me haresva no aз nego ne.Taka po vajnoto e 4e 1 ot negovite fr mi haresva mn no e na 26 god a az sam na 17,nqkolko pati ve4e zabelqzvam 4e me gleda namiga мi,dnes dori pak bqhme zaedno i zapo4nahme da si govorim kak 1 momi4e da pokaje 4e haresva 1 мom4e,i toi razvi nqkva teoriq 4e klipvaniqta s tapi 4e trqbav da mu nameri nomera da mu se obadi za da mu pokaje,da go drapne navan i da mu kaje ne4o takova,posle mi kaza da go vikna no nа maitap.Aз го попитах ако го направя дали 6е ме напусва и как 6е реагира и той каза само да пробвам(в крага на маитапа нали)и пролема е 4е на мен ми е мн симпати4ен и нз дали 6те може да се полу4и не4о,преди все се заяждаше,но на миатап.Вие как мислите ко да направя намерих му дори номера,но 1 фр миказа 4е не е за мен и 4е не е мн свестен 4е др мом4е дето ме харесва е за мен,а те са мн добри фр с него.Нз ко да правя дали ме харесва и той.И разликате не е ли мн голяма Плссс даите ми савет

Град
    Нови пазар
    Ако ги познавах бих те посъветвал, но стига глупости ти си колкото мен на възраст. Не мислиш ли, че можеш да решаваш сама ?
    Заврете се в нета от своя дом

Град
    bulgaria
    za razlikata spok i az imam priqtelki koito hodat s takava razlika ve4e sa 2 godini zaedno i se obi4at oba4e za tova dali e podhodq6t ili ne ti sama trqbva da preceni6 i da re6i6

Град
    Пловдив*
    Тук единствено ти можеш да си помогнеш... ...
    така че.... \/
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Мега фен Аватара на Blab
    На какъв език пишеш бе, дете? Ослепях направо.
    По темата: "Една приятелка казва..." Осъзнай се, не си бебе, нито домашен любимец, да се водиш по мнението на другите! Живей си живота, както ти харесва!

Цитирай Първоначално написано от be_true
    На какъв език пишеш бе, дете? Ослепях направо.
    По темата: "Една приятелка казва..." Осъзнай се, не си бебе, нито домашен любимец, да се водиш по мнението на другите! Живей си живота, както ти харесва!

vse o6te ne si palnoletna za da ima6 takova golqmo gaje moje da si zrqla ama ako toi ne e po-dobre nedei

аабе стига глупости ....щом се харесвате защо да не опитате...не е вахна разликата в годините...ако се разбирате добре ..няма проблем..ти сама си решаваш но...все пак защо не опиташ успех и пиши \/
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    sofia

slavia

gledai da ne mu se davash taka leko napravi se na nedostupna a posle kato te spe4eli da si mu nai sladka a ne da mu pusnesh da te opune i da si bega kat prudnia iz gashti
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Re: slavia

Цитирай Първоначално написано от DekoDenev
    gledai da ne mu se davash taka leko napravi se na nedostupna a posle kato te spe4eli da si mu nai sladka a ne da mu pusnesh da te opune i da si bega kat prudnia iz gashti
    +1 ахам ,точно...

MISI MN ZA SUVETITE NA VSI4KI VI!VINAGI KOGATO PI6A TUK MN MI POMAGATE MISI \/

Гледай си кефа и просто имаи едно на ум
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    старчески дом
    За твоя утеха,аз съм на 14 и съм влюбена в 36 годишен и той ме харесва.Така,че тежко е....Любовта е сляпа...

Re: slavia

Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    Цитирай Първоначално написано от DekoDenev
    +1 ахам ,точно...
    +1 с 4 вдигнати ръце от моя страна

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,разликата не е никак малка,но няма да те съдя,защото знам какво ти е.Аз самата съм на 17 и харесвам 26 годишен,всъщност и на него му допадам,но...
    А сега за теб.Достатъчно голяма си за да прецениш какво да правиш и дали е искрен към теб.Ако имаш желание и той също може да опитате,но както беше казал някой по-нагоре -внимавай,не се доверявай толкова сляпо.Успех.

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Не е чак толкова фатална разликата, не казвам че 9 години са малко, но зависи от човека. Ти не си малка и можеш да прецениш дали си струва. Ако да-пробвай, но както ти казаха и преди мен - бъди предпазлива все пак. Аз, напраимер, съм на 14, а приятелят ми-на 21, разликата ни е 7 години без малко и все пак аз съм с него, защото знам че не е с мен заради секс или нещо подобно /защото секс от мен той още не е видял/. Но както и да е, успех!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 7oup
    За твоя утеха,аз съм на 14 и съм влюбена в 36 годишен и той ме харесва.Така,че тежко е....Любовта е сляпа...
    чичкото е педофил и отиди се оплачи
    а ти си потенцялна разруха

Цитирай Първоначално написано от Сладичко_bi
    Цитирай Първоначално написано от 7oup
    чичкото е педофил и отиди се оплачи
    а ти си потенцялна разруха
    +1000000 ебати хората ебати чудото
    че той е *2.5 по голям от теб той може да ти е тати!!!
    моми осъзнай се!! абе хора кво откачате! вече с тати ли ще тръгваме...?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си