.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Беше толкова хубаво...докато не си тръгнах :(

мнооооооооооого се чудя ... запознахме се преди 1 седмица някуде...4 дни бяхме 24/7 заедно,демек постоянно....изкарвахме си прекрасно... но свърши,аиде кой от къде и тфа е ...всеки в родното си място...ваканцията свърши...и все пак с него ми беше толкожа хубаво тогава се разбрахме да си пишеме и да се чуваме...е,той ми писа веднъж-аз му отговорих и дотам Защо така...по какъв начин да го привлека вниманието-да се сети за мен...но без да изглейда така,все 1 съм влюбена в него Моля ви дайте съвет...смс ли да е , какво да е ...какво да пише ПЛСССССССС

Град
    Пловдив
    Кажи му, че искаш да те чука в мазния gyz.Така ще го примамиш да се довлече при теб пак...

Re: Беше толкова хубаво...докато не си тръгнах :(

mi prati mu nekvo sms4e de da zn primerno:"ei sladur ti zabravi li me?" nekvo takova

Имаше една статия за т'ва точно..

Ето я ->
    http://www.teenproblem.net/s/1423.html

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Евстатий
    Кажи му, че искаш да те чука в мазния gyz.Така ще го примамиш да се довлече при теб пак...
    Да.
    Секс на екс.Без ебание живота е кочина !!11!11!!

Оле готин, фани се скрии от тая земя, че плашиш малките дечица , даже и шибаните плъхове с тъпотията си .... аман от необразовани "турбо гъзета"!

Ми кажи му че ти липсва уе?!?!?!?!?!кО МУ Е СЛОЖНОТО?

Град
    Пловдив*
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Имаше една статия за т'ва точно..

Ето я ->
    http://www.teenproblem.net/s/1423.html

Аз за това избягвам пътуванията в лятото или поне гледам да не се сприятелявам с никоя....
    Иначе по темата.... ... стискам ти палци да го забравиш по скоро...
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Град
    bulgaria

Re: Беше толкова хубаво...докато не си тръгнах :(

Цитирай Първоначално написано от sweet_lady:
    ]mi prati mu nekvo sms4e de da zn primerno:"ei sladur ti zabravi li me?" nekvo takova
    +1 i az mislq taka
    a Евстатий ti moje i da misli6 taka oba4e ebaneto nee nai vajnoto taka4e mlyk i ako 6te dava6 mneniq malko po vazpitano i i s pove4e razbirane a ne s takiva prostotii ok a tova ako na snimkata si ti moga da ti kaja 4e kato ima6 tqlo i tatuirovki ok ako si naduto i licemerno kopele ok oba4e tuka nqma se darji6 taka saobrazqvaise ima i malki ne samo golemi

Град
    sofia
    а защо не го оставиш за малко, за да видиш дали той ще те потърси някой друг ден ще изтърпиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си