.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

възбуждат ме момичета а не момчета

аз съм момиче и до преди 2-3 години харесвах момчета но от близо 2 години почнах да харесвам момичета и ме възбуждат ужасно много дори само да ги гледам а момчетата дори и не ги поглеждам,нищо не ме привлича в тях.Чела съм на много места че докато си в пубертета това е възможно,но на мен ми се иска да харесвам и момчета но нещо не се получава.Давайте коментар случвало ли ви се е или при вас е нещо друго??????

Аз харесвам котета... но това е друга тема . Е какво лошо намираш в това твое лизбийско превличане щом ти харесват момичетата. Замисли се за живот ON THE OTHER SIDE.

nqma lo6o da xaresva6 momi4eta-ne e sramno

Поредната шибана извратения

da ama az mislq 4e nqmam 6ans sas momi4e 6tot tq moje da mi e fr i ne moga prosto taka da i kaja 4e q haresvam prosto me e baze donqkade ami ako tq ne izpitva ni6ty kam men i 6e stane gadno osobeno kato znae 4e haresvam momi4eta 6te prekrati priqtelstvoto ni

Град
    Нови пазар

Re: възбуждат ме момичета а не момчета

Цитирай Първоначално написано от SrAmEjLiVo_F-4e
    аз съм момиче и до преди 2-3 години харесвах момчета но от близо 2 години почнах да харесвам момичета и ме възбуждат ужасно много дори само да ги гледам а момчетата дори и не ги поглеждам,нищо не ме привлича в тях.Чела съм на много места че докато си в пубертета това е възможно,но на мен ми се иска да харесвам и момчета но нещо не се получава.Давайте коментар случвало ли ви се е или при вас е нещо друго??????
    Не си се срещала с мен затова си така
    Заврете се в нета от своя дом

ОмФг.....Ти на колко си уе маце???

Град
    Пловдив*
    Лошо няма...ама първо дето доста трудничко ще намериш момиче с твоя вкус... за това дай всичко от себе си , ако трябва дори набележи някое готино момче и го остави да те закара в легото....Така се каже опитай малко от шоколадовата торта за да видиш какво е... и земи остави плодовите торти

Успех \/
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Град
    sofia
    защо се притесняваш от това?наистина няма нищо лошо
    но все пак си мисля, 4е има още време докато окон4ателно решиш, 4е харесваш само моми4ета

Нищо ненормално. Даже 2 момичета е страшно красива гледка...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    SF

Забавлявате ме..
    Няма нищо лошо, две моми4ета са красива гледка, няма нищо срамно.. Оба4е ако авторката беше мом4е и харесваше мом4ета, отговорите щяха да бъдат съвсем разли4ни..

Робинята на Quench

za men ne e osobeno pravilno,ama ako si re6ila da oburne6rezbata nqma koi te spre poiskai pomo6ti ili pogovori s nqkoi mn mn mn doburfr i eventulano(kazah eventualno) s maika ti nz kvo da ti kaja

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Пх, първо разбери дали наистина това искаш. Както казаха по- горе... била ли си изобщо с момче? Ако пък в крайна сметка, решиш, че наистина си привлечена само и единствено от момичета... или и от двата пола... oh well... няма сега да тръгнеш да скачаш от покрива на блока само защото някой ограничен комплексар ти е втълпил, че не си нормална. Важното е ти да се чувстваш добре със себе си. А, и още нещо... споделянето с родителите не винаги е добра идея, имай го предвид.

Колкото до "забавляващата се" девойка, която си мисли, че ако автора на темата беше момче щях да го анатемосам и предложа да го убием с камъни... ами не, нямаше. Аз съм изключително толерантен човек и малкото неща, които предизвикват отрицателни реакции при мен са простотия, позьорство, лиготии... все разни такива. Някъде да видя хомосексуалисти- мъже? Мне, и аз не виждам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Забавлявате ме..
    Няма нищо лошо, две моми4ета са красива гледка, няма нищо срамно.. Оба4е ако авторката беше мом4е и харесваше мом4ета, отговорите щяха да бъдат съвсем разли4ни..

ако беше момче до сега да сме го намерили и да сме го утрепали от бои

тфа го казвам щото 2 момчета е просто отвращаваща гледка... а 2 момичета верно е готино.. ама за да мислиш така трябва да си мъжкар, - гей или момиче друго мнение биха изказали
    Чак сега разбрах, че щом харесвам гледката от 2 целуващи се жени, значи съм мъж...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

а какво по точно те възбужда у тях, защото и на мен ми харесват момичета, но чак да ме възбуждат... ако все пак смяташ че си падаш и по момчета, пробвай с някой по-женствен \/

Цитирай Първоначално написано от Zagorql
    . Е какво лошо намираш в това твое лизбийско превличане щом ти харесват момичетата. Замисли се за живот ON THE OTHER SIDE.
    да може +1
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Град
    Синя София!
    за да не проявявам дискриминация ще ти кажа същото което бих казал на един педал
    УМРИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УМРИ УМРИ УМРИ УМРИ УМРИ УМРИ

а сега по същество-ти си решаваш-ако ти харесва с момичета-момичета
    може и да се разкрачиш между бреговете
    но главното е-

ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Голям фен
    Град
    sofiq
    в побертета става какво ли не днес мислиш едно утре друго така4е споко тва си е нормално ако си падаш по моми4ета кво срамно утре може пак да харесваш мом4ета не се знае така4е споко с теб съм

Цитирай Първоначално написано от Zagorql
    Аз харесвам котета... но това е друга тема . Е какво лошо намираш в това твое лизбийско превличане щом ти харесват момичетата. Замисли се за живот ON THE OTHER SIDE.

аз зайчета
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

мерси за подкрепата все пак аз ще си задавам този въпрос секи ден ама поне отговорът ми може да е по различен от "не" благодарение на вас.Пък и както казаха някои хора в тази възраст сичко е възможно и аз съм на това мнение,но все си харесвам някое момиченце не че не съм излизала с момчета излизала съм но нещо не ми доставя удоволствие е харесвам си и момчета но много трудно и вече мн рядко ,но засега няма да предприемам нищо било то с момче или момиче то когато му дойде времето ще си проличи \/

Град
    Na sedmoto nebe
    Ами в пубертета съм чувала,че стават такива неща.Мен ако питаш не се притеснявай от това увлечение. По-нататък може и да премине

Повече от фен
    Няма нищо лошо в това.Може да е временно, може и да е за постоянно.При мен си остана и сега имам връзка с момиче, нещата вървят много добре и не съжалявам, така че не се притеснявай.Няма нищо срамно, приятелите ми го приеха много добре, не се насилвай да харесваш момч1ета след като просто не те привличат. Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си