- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам....
iskam lubov kato lubovta na brook i lucas v one tree hill!![]()
Ами стани актриса
Точния отговор!Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
хах то пък тяхното беше една любов....![]()
Направи си я(в гаража с инструментите на тати)![]()
ami trqbva da nameri6 4oveka s koito da izjiveete tazi istoriq
Абсолютно!Какво още вярвате в тия филми и любовта в тях...тва са леко измислени неща.Първоначално написано от lizzard_92
![]()
Аз пък не искам любов![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
недей така... До преди година, година и половина и аз бях така - постоянно с разбито сърце (между другото със сигурност повече разбивано от твоето) и си мислех, че нищо няма да стане повече. Не излизах, не си вдигах телефона, мислех, че всичко е свършило. Но един ден се замислих, че като си стоя в нас не е по-добре.Почнах да излизам с приятели и те докато се забавляваха аз се правех само, че ми е приятно, защото всъщност ми беше супер гадно. Но с времето си всичко почна да си идва на мястото - почнах да се забавлявам пак, и т.н.Първоначално написано от ZaI4I
Извод: Ако чакаш щастието само да дойде при теб ще имаш да го чакаш цял живот ....
Заврете се в нета от своя дом
Първоначално написано от ZaI4I
![]()
![]()
И аз искам много неща,ама няма!![]()
Лукас последно не беше ли с Пейтън.
О, искаш краткотрайна любов?
Няма лошо.
Първоначално написано от ice_f90
![]()
СтоИш И ГледаШ...МойТо ДуПе...ИскаШ Да Го ИмаШ...ВсяКа НоЩ И ВсекИ Ден..А Това Че Не си За Мен Е дРуГ ПроБлеМ...
Ah mnogo seriali gleda6 mili4ka!skoro da ne zareve6 4e i "plammenta" lubov iska6 kato v Kasandra ?
Vij tova e izmislica deto gleda6 po filmite i serialite, povqrvai mi 4e 1 den 6te sre6tne6 mom4e s koeto da si podhojdate 6te se vlubite i bla bla bla tai natatak
. ima vreme za vsi4ko
.
Ama toq serial One Tree Hill go gledayh sao do 3-tata seriq nqkade po angliiskata programa i mi pisna...ne e koi znae kvo)
аз пък искам 5 000 евро в брой![]()
Заврете се в нета от своя дом
+1Първоначално написано от Diabolic^Angel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nz do kade si go gledala,ama toi obi4a BrookПървоначално написано от be_true
spored men vav filma lubovta im e bila iskrena 6tom v kraina smetka se e stiganalo do brak v realniq jivot! :P
на мен ми се намират в излишък, ако искаш да ти дам....Първоначално написано от elfish
ама после ги искам със лихва![]()
и аз не искам любов.писна ми!Първоначално написано от ZaI4I
![]()
![]()
но все още се надявам да престанат разочарованията и вярвам че все някога ще намерим любовта,от която имаме нужда.
Като по филмите, мда.Не знам каква точно е любовта им, но този сериал си е абсолютна сапунка.
i az iskam mnogo ne6ta ama ne stava!![]()
+1 наистина е то4ния отговорПървоначално написано от lizzard_92
![]()
![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
И аз искам "едно ферари с цвят червен"![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Едно за теб ,едно за менПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()