- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няколко въпросчета!
Здравейте! Незнам дали темата е за този раздел,но той е един от най-посещаваните и за това я пускам тукЗначи от няколко дни се лекувам от гъбички.Мажа се с мехлем ,слагам си вагиналтни таблетки и т.н.Обаче от вчера ми е много зле,настинах доста яко но ме е страх да пия лекарства,понеье незнам дали не е вредно докато се лекувам от гъбички да пия и други хапчета.Кажете ми дали мога да пия.Другия ми въпрос е колко време след свършването на лекарствата правихте секс,и дали тези хапчета влиаят на цикъла,може ли да ми се промени?? Ще чакам вашите отговори!
ние не сме експерти,това единствено може да ти го каже лекаря,никога не съм пила такива хап4ета,нямам никаква представа.питай лекаря си
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
да, наистина трябва да питаш вси4ко това лекаря ти, но все пак аз пих веднъж такива и секс можеш да правиш още докато си слагаш свещи4ките, стига това да не те притесняваи мисля, 4е не влияе ле4ението за гъби4ки при приемането на други лекарства
абе да ти кажа най добре питай лекаря си,щото си4ки 6те ти кажат то4но това
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
do ko/\ko Hqkou oT форума не може да ти даде особено компетентно мнение??Отиди на лекаря ,който ти е изписал хапчетата за лечението и го питай или поне отиди в аптеката /мисля ,че и там може да ти помогнат/![]()