- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възраст/Тегло?
Ей сега се измерих,изтеглих .. занчи на 15 съм (тая година ще правя 16) 168см, 52кг... А иначе лятото съм по 48-49кг..Нз защо зимата толкова качвам..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Заради празниците през зимата качваш :P Трябва да качиш 3 кила и ще си идеална по теглоПървоначално написано от _miShlence_
Знам, защото и аз съм (вече) 168см, 52кг, само че съм на 14
![]()
![]()
![]()
Pure white
На 15 съм 173-174 см. и 54 кг.
![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
На 16 съм, 165 см, 46-47 кг (според зависи колко съм се наплюскала)
Така...
Момиче съм на 15 години.. 163 някъде трябва да съм висока и 41 кг..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Браво, браво, всички сте идеалните манекенки![]()
Аз съм 1.70см и тежа около 57-58кгВ момента съм на диетка :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз съм така,само че не съм на диета.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Харесвам си се.![]()
15god.,165, 45kg![]()
Момиче съм на 15 години
Ръст - 176
Тегло - 56
`Гледам твоето лице, моят свят държиш в ръце~
Emi..180 sum visoka , 65-67kila sum , na 15 god. ;] , no sega sum na dieta .. iskam da stana 55 s lubovni dru6ki po korem4iito0o0o :P
![]()
, ina4e vuprosa , koito e zadaden e malko stranen i sig ima6 kompleks , za da go zadava6 , no tva e dr vupros ... vse pak sum bila i 80 kg
![]()
ta moga da ti dam suvet ..trqbva ot viso4inata da izvadi6 110 i 6te polu4i6 kolko trqbva da teji6 , no po normalnata shema , ako iska6 da si slaba vadi6 o6te 10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
17 години
метар 65
60кг
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
na 15 godini sam i sam 48kg i gore dolu 1.65![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
13 години 172 см 50 кила![]()
15 години, 170 см висока и 47 килограма тежа.
Емм...на 16 съм 175-51 кг. Всички ми викат че съм много слаба и сигурно не ям нищо, а аз си се тъпча с всевъзможни нища...Добър метаболизъм предполагам![]()
[сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм]
аз съм почти на 16,170см,55 кг.