- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Sexy li e...?
Tova e ob6to vzeto vupros kum mom4etata ma i momi4etata moje da si kajat mnenietoSpored Vas Sexy li e edna jena da pie bira (ot 6i6eto napravo ili ot 4a6a niama zna4enie)?
Opredeleno e otbluskvashto![]()
Нормално е.
Ami zavisi kak izglejda mnogo qsno!NO ina4e e otbluskva6to![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ако жена, пиеща бира, е отблъскващо, какво ще кажете за пушеща жена? АА, забравих, всички яки путки пушат, готино е.
zavisi ot jenata
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Как може да питаш дали е секси?Да бе,напрао почват да се дървят покрай жена,пиеща бира!
А иначе е нормално.
П.С.Все едно да питаш дали е секси жена да носи памучни чорапи...
аз цоцкам бира не щото ми е вкусно, а щото изглеждам секси![]()
как ви хрумват такива идиотщини?
алелуя.
Първоначално написано от xaxo_xixi
Вие се поболяватеКое по-точно намирате за секси в това жена да пие бира?!Или обратното?!Нещо абсолютно нормално
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
piq si bira i nqma zna4enie sexy li e ili ne. nikoga ne sum mislila za tova
Egati typata tema.Sexy ili ne .. koqto jena iska she si pie bira.Zashto za myjete e normalno,a za jenite e otblyskvashto?Glupavi myje.Mi i vie ne ste sexy kato se nalivate s bira .. nqkoi neshto da vi kazva ?
Абе май не е много Секси...Но пък няма лошо от време на време да
Боцваме и ние по една две Бирички![]()
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
i kakvo po to4no e tupoto na temata?Първоначално написано от Анонимко
Pita se koi go otblaskva da vidi jena da pie bira ili to4no obratnoto i ako e tolkova tupa 6to izob6to se izkazva6
![]()
Отвратително е да видиш пияна жена .Дали пиенето на бира е секси или не зависи от жената
su6toto e kato jena pie6ta kola ili kafe ili kvoto i da bilo - ne6to savsem normalno
Безразлично![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ма изобщо не ми прави впечатление - пример -
- Една секси жена пие бира - секси е
- Една грозна жена пие бира - грозна е
Бирата не играе роля в случая
2т. системно
Егати глупавото... Зависи как пие. Ако се налива като прасе от бутилката...много секси, нали!![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Бира и Жена....бе не е най-добрата комбинация, особено ако я пие директно от бутилкатаВиж, ако пие нкъв коктейл примерно изглежда мноо по-секси.....ама въобще жената, да пие алкохол в големи количества е супер смешно, грозно и отблъскващо...поне според мен
Е нека си пийва по-малко де, но да не преклява...а и с бирата тцък не е никак секси
phahahahaahah сигурно ако пиеш като в рекламата на Ариана с оная с джуките, на некой загорел младеж ще му се стори секси![]()
![]()
хаахха дай са всички да почнат или да спрат да пият бира щото е секси или пък не е...
![]()
![]()
на кой изобщо му дреме...
а много ли е секси да ядеш кремвирш![]()
![]()
![]()
а луканка![]()
![]()
![]()
а да пиеш боза![]()
![]()
![]()
![]()
Гледката на жена пиеща бира е толкова отблъскваща, колкото и на пушеща жена.Първоначално написано от `Death`Whore`
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mnogo silno mi naprai edno komentarche vpechatlenie....chakai edva li ne zabranihte na jenite da se doblijavat do alkohola..a kvo vie mujete moje da se nalivate do smurtno sustoqnie...i za dvata pola e mnogo grozno da se nalivash taka che..
a inache sexy ne e opredeleno...bezrazlichno e![]()
Az po princip ne piq nikakav alkohol i ne mi haresva osobeno mn gledkata
xaxax mi malko stranen vapros dali e sexy ... nz .. no naistina e smeshno da vidi6 piqna jena ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy