- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво колекционирате?
Я кажете или дайте идей какво събирате ?Целта ми е да ми дадете идея,защото и аз искам да събирам/колекционирам нещо,но нз какво да е то !
Редактирано от-ЦвЕтИт0
7-ма точка.
![]()
Билетчета от БДЖ![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Може да събираш лаболаторна стъклария......красиво е пък и сравнително уникално нещо за колекциониране.......![]()
![]()
аз по едно време колекционирах опаковките от 4ай![]()
а ина4е една приятелка събира опаковки от шоколад
аз събирам билетчета от автобуси
имам около 600 май..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
s1birai belioto na gadjetata si![]()
az sybirah edno vreme salfetki imam dosta)))
Събирам коледни картички. Първата е от 95-та май.
Иначе отдавна се каня да почна да си колекционирам ключодържатели, но е скъпо занимание![]()
Като по-малка съм си колекционирала миришещи листчета,салфетки.Баща ми примерно е колекционирал сапуни,дядо ми календарчета и стари монети.На брат ми на една съученичка бащата колекционира стари телефони Nokia
.Различни неща могат да се колекционират.
![]()
Като по малка събирах топчета,покемони,карти,сал етки,магнити,значки,калинк и(обожавам калинкии) и какви ли не още неща...По късно имах огромна колекция от фонокарти(и баща ми пътуваше много и ми носеше много и от други страни,които пък бяха страхотни).Наистина е много приятно.Но предполагам не си на възраст за тези неща..Може да събираш марки или стари пари (татко има такива колекции-страшно красиви са) или пък неща свързани с интересите ти![]()
аз полекционирам етикети от бира
имам на абсолютно всички български марки (по няколко даже) и на някои чужди
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Една приятелка събира надписите от цигари тип 'Пушенето убива' , 'Не карайте децата да дишат вашия дим' и т.н. на всякакви езици![]()
мааа тва не ти го препоръчвам,о-добре събирай опаковки от дъвки![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
^това ме подсети, че ако си намеря и преброя всички неработещи/прецакани/стари запалки в нас...спокойно мога да обявя, че и нефункциониращи запалки колекционирам.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ъм аз събирам някои снимки от модни списания на любимите ми модели - реклами, фотосесии т.н..
I am the substance and the one who has no substance.
Преди една-две години колекционирах запалки... бях събрала наистина доста, и то най-различни, само че един ден майка ми ги намери и стана лошоВсе пак се сещате какво си е помислила като ги е видяла (не че не беше така).
Сега вече нищо не събирам, голяма съм за такива неща![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Преди събирах колички ама спряхсега събирам разли лепенки на каквото и да е
![]()
we give it all.
Като малък събирах цигарени кутии (на тавана все още има един огромен кашон пълен с около 700-800 кутии ) събирал съм фонокарти, списания мики маус имам доста от тях към 300А сега може да се каже че колекционирам преебан хардуер
![]()
Аз събирах бръснарски ножчета. Още имам над 60 бройки останали. Някой са от 50-те и 60-те години. Ама Жилет прецакаха всичко. Вече няма разнообразие на марки. Ама ко тръгнем из далечния възок може да позапълня колекцията...
Grumpy old madman
Преди събирах салфетки и още си ги пазя, даже от време на време прибавям по някоя красива към колекцията.
Иначе една позната колекционира цигари.Интересно....
Една приятелка събираше рull-четата от кутиите с цигари, друга - опаковките от дъвки.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
изписани химикалки хаха
от 3-4 години почти всеки път когато пътувам извън Ловеч пазя билета...имам поне 100 билетчета Плевен - Ловеч и още толкова за други места...също билети от клубчета извън Ловеч
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Събирах салфетки преди...4-5 години![]()
What you give is what you get!
Събирам романи по компютърни игри. Имам 19(всички, излизали в България досега). Би трябвало на 14 да излезе новата книга по Halo - Призраците на Оникс. Въобще от всички тях, най ме кефят книгите от тази поредица. Тези по StarCraft също са интересни но бледнеят пред "Падането на Рийч" и продълженията й.
Също така колекционирам характеристики на оръжия. Ако намеря в интернет някое, което ме кефи, изпринтвам на един лист негова снимка+характеристиките му. Засега имам 9.
Колекционирам и гилзи. Имам 20 от калибър 9x18