- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво колекционирате?
Пхахаха, това трябва да се види!Първоначално написано от Momchence
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
еми аз салфетки по едно време ся стояткалендарчета са6то сам сабирала..ммм другомаи не се се6там :P аа корици от тетрадки
![]()
и бирени капачки и китари (имам 4)![]()
и 2ки...
ами аз като бя малка някъде 10 -11 колекционирах плакати на баскетболисти и певци/певици, сега колекионирам: нищо
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Аз си колекционирам от тия магнитните сувенирчета за хладилник. =) По принцип държа да са от места, които съм посетила, за да имат и някаква сантиментална стойност за мен. Пък и са интересни.
Иначе и аз, като много момичета, съм минала през епидемията със салфетките. Сега ми изглежда доста безсмислено. =))
Красива и чиста, по детски прозрачна,
а моите сложни очи все я губят.
Надежда. Безгримна, привидно невзрачна,
очаква в миража й блед да се влюбя.
Аз събирам календарчета,имам 854![]()
Събирам старинни монети, засега най-старата ми е от 1880.![]()
Събирам салфетки , играчки от шоколадови яйца , скачащи топчета , стъклени топчета , календарчета , картички , ония картончетата от ресторантите , хартийки от бонбони , билети от кино , стикери , стари монети и капачки от сокове Queens![]()
![]()
![]()
Мозъци!
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
нищо не събирам, аз съм прахосник
като малка събирах салфетки и кви ли не други боклуци![]()
после осъзнах, че не са ми нужни дотолкова и че ми заемат прекалено много място..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Кутийки от различни напитки ( Кока кола,пепси,фанта,редбул)![]()
преди събирах картончетата от цигари "Ева"
имах около 200 някъде ама ги загубих някъде![]()
иначе нямам нерви да събирам нещо![]()
Преди събирах салфетки с най-различни картинки, носехме ги в училище (Бяхме някъде 2-3 клас) и ги разменяхме. Ехх, какви времена бяха ..
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
лепенкидаже ми направиха забележка, че преча на урбанкултурата... ама супер ме кефи да си имам лепенки на всекви отбори .. за сега само от Европа..
![]()
Не съм прегледал подробно темата, но никой ли нямаше манията да си купува по 30 канчета кока-кола/фанта и да си събира тия отварячките на ключодържателя?![]()
ключодържатели от различните страни, в които съм ходила (:
Running is my drug and I am overdosed ..
Още си пазя колекцията от салфетки : / Иначе сега майка ми ми носи най-различни магнити от местата, където пътува и даже по хладилника няма място.
Отделно аз си събирам разни връзки, шнурчета и т.н. , с които плета.
Вече бях писал май, но колекционирам бирени бутилки и кенчета.
От миналия път колекцията е набъбнала, а и забравих да пусна снимка.
Затова тая вечер ще пусна, ако не забравя.
Голяма са ми гордост!
Събирма пощенски картички, от местата, където съм ходила. Даже и приятели като ходят някъде ми носят. Имам към 200![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Малки кутийки с панделки,панделки,капачки от Queens ии...искам да събирам малки бурканчета/шишенца.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
боклуци- етикети от нови дрехи![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Като по-малък събирах картчки от местата,които посещавах.Имах завидна колекция,но голяма част от тях вече ги няма.
събирам етикети на марки бири, които съм опитал, имам 58 етикета за сега