- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво колекционирате?
И аз имам кашон със салфетки.Някъде към 900,че и повече сигурно.Обаче от 12 годишна спрях да ги сабирам.То тогава беше голяма мода особенно 3-4 клас всеки ден получавах или си разменях нова сълфетка със момичетата![]()
А всъшност имам и доста стари салфетки.Едни стари,груби,ама са на поне 25 години![]()
И майка ми е събирала когато е била малка.От нея имам около 200. Има дори една със мечета от Олимпийските игри ;д
Охх всякакви ги има.Да се надяваме,че като имам деца и те ще искат да събиат салфетки и ще им предам обилното наследство![]()
![]()
Преди събирах и онези капачки от соковете на Куинс(нещо такова беше името).Бяха с надписи отдолу "Имаш хубава усмивка","Приятен ден" и подобни.
Плюшени играчки май пропуснах.Вече от година никой не ми е подарявал нищо ново :/ А иначе имам около 80.А убабини има още,тъй че не знам точната бройка.Имам всякакви - скуби ду,делфини,горили,маймуни,е лени,около 15 мечета,още толкова зайчета,котета,катерички и т.н.
Сякакакви глупости има унас.Ех...![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...