.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Препоръчайте лусион против акне?

Значи от година и половина ползвам Зинерит. Много добре ми действаше, но в последните месец-два няма особенно голям ефект. Препоръчайте нещо което е добро, на цена до 15лв някаде....горе долу на цената на Зинерита.

Супер фен
    Ми аз си ползвам Acne Out и ми помогна. Струва 6-7 лв

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Ami lUsion ne moga da ti preporycham,no lOsion moga.Nqkoi ot seriqta na Garnier.Chuvala sym che pomagat,makar i da ne sym imala takyv.Sys sigurnost ne si kupuvai Clean & Clear Shte dopusnesh golqma greshka!Izsushava kojata do dosta golqma stepen i daje q izliushtva.Popitai i v aptekata

ок, Acne Out, но има почистващ лосион, крем и още един лосион? Цялата серия ли да взема или в комбинация някаква...?!

ами да ти кажа чесно аз имам супер малко пъпчици и не мога да ги махна с нищо-познавам едно момче с супер много пъпки и е пробвал и лептен и всичко, но нищо не му помогна-така, че аз мисля, че лечение на пъпките няма!Е може да има нещо което поне малко да ги махне, но то пък само малко!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ексфолиак гел- 150 мл струват 16 лв., а 300- мл около 27 лв. Има го в две серии- за умерено и за тежко акне. Няма да сгрешиш, ако си вземеш и крема. Акне аут нанасяй само на възпалените участъци.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

преди малко си купих тоя Acne Out с червената капачка, но защо само на наранените места да го нанасям. То си е лосион и минавам цялото лице...?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Просто мен дерматоложката ме посъветва така.

П. С. Прави както намериш за добре.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    Аз също съм ползвала Acne Out и ми помогна...а и не е скъп,ако искаш пробвай
    Колкото повече,толкова повече - казал Мечо Пух...и умрял от свръхдоза

Аз ползвам "Кризин",много добре ги гори,за 2 дена се изчиствам много добре!4 лева му беше цената!

Чувал съм че спермата помагала
    България над всичко!!!

Цитирай Първоначално написано от flowerchence
    Аз също съм ползвала Acne Out и ми помогна...а и не е скъп,ако искаш пробвай
    +1
    Има и един лосион на Ексфолиак, който е много добър. Продава се в аптеките, но е малко по-скъпичък - 20-25 лв. но наистина действа много добре + това е много икономичен, а опаковката е от 125 мл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си