.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Никое момиче няма да откаже да е поглезено. На всички нас ни харесва.
    Но не всички от нас биха се съгласили на връзка с мъж само заради парите му. Обаче пък ако го обичаме и си ги има парите, супер, защото да отказваме.

Пък и в днешно време няма и един човек, който поне малко да не е материалист. Само дето той не се изразя в плащане на сметки и хубави коли.. нещо повече е.. ама малко хора го разбират. Голям праз, ако сега няма хубава кола(някой ден ще има), голям праз, че веднъж не е платил кафето (друг път ще плати).. момичетата по-скоро обръщаме внимание на глезенето, което ни прави с парите си.. а това се постига и с по-малко средства. Малките жестове (да му купуш на това момиче шоколад, да му запалиш една хубава свещ, докато правите секс, да събереш пари, за да отидете на кино или да ядете сладолед пред ТВто у вас) .. е, не е толкова скъпо.
    И не е чак толкова сложно за по-големите празници да се отделят пари (или съберат) за по-хубав подарък.
    Ама никой не го разбира..
    както и да е.
    +1
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Град
    In Devil's Castle
    abe molq vi se!!!ako edno momi4e hodi s mom4e zaradi parite mu zna4i i toi se syglasqva...polu4ava si ne6to v zamqna i tolkova.hubavo,ama posle hodi i se oplakva.kazvam samo 4e ako stava duma za ne6to neredno to i 2te strani sa vinovni ina4e az li4no vinagi sama si pla6tam.....
    someone else...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    az za drugite ne otgovarqm , no z sebe si moga da kaja savsem iskreno 4e ne sam. parite nikoga ne s ame interesuvali
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми