Здравейте,преди около месец се появиха някакви странни,подобни на ранички образувания по срамните устни и започнаха отвратителни сърбежи през целия ден.Отидох при гинеколог,който ме прегледа и ми предписа аулин и клотримазол,но не ми направи абсолютно никакви изследвания!,с оправданието че понеже не водя полов живот взимането на секрет било непрепоръчително.След известно време симптомите се върнаха и отидох отново на лекар.този път ми взе секрет и от резултатите от въпросното изследване ми предписа Azitrox,който да пия 3 дни по 2 хапчета наведнъж.Смятам че е трябвало да ми се направят изследвания още първия път,за да не пия излишни лекарства-това е нещо,срещу което съм много против.Общо взето,мисля че лекарите просто пробват с каквото им падне и затова се колебая как да постъпя в момента.На 18 години съм.Тези симптоми се появиха в момент когато бях под голям стрес и смятам че най-вероятно се дължат на намален имунитет.Според изследванията имам стрептококи-бактерии.Някой пил ли е Azitrox и при какви симптоми?Всяка информация ще ми е от полза!