- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога за последен път казахте ОБИЧАМ ТЕ?
obicham vi![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
К'во се кефиш,въпросът е кога си го КАЗАЛА за последен път,не кога си го написала в скайпПървоначално написано от _miShlence_
![]()
току що![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Преди 15 минути на приятелката ми,която има рожден ден!
А на момче не съм казвала "Обичам те"...Просто защото от кратки връзки не ми е оставало време да го разбера...![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
На никой не казвам "Обичам те"Може като малка да съм казвала на мама и тати, ма нещо не помня
![]()
еlsy![]()
Преди няколко секунди.![]()
вчера вечерта,преди да си легна
на една приятелка ..преди 2 дена някъде
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Преди секунди на котката![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Снощии .. към 5ч сутринта
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Понякога думите са излишни с нашата връзка с моето слънце..често погледа ми казва оби4ам те,но устните не смеят да го изрекат( и аз нз защо?) ..последно му казах(написах) оби4ам те в скайп сутринта към 10 и найстина 4увствам това..Може би за пръв път усещам какво е любовта откакто съм с това златно мом4е![]()
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Преди няколко часа,когато приятелят ми ме изпращаше...
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
ми аз всеки ден го казвам на приятеля ми![]()
Февруари някъде![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Преди малко![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Пхах... преди много, много време... дори не си спомням
Преди няколко часа само дето и аз се чудя що ?!![]()
I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...
V4era :P
Днес в един смс до приятеля ми![]()
![]()
![]()
![]()
Вчера го казах на приятеля ми![]()
онзи ден,не че му пукаше,де..![]()