- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога за последен път казахте ОБИЧАМ ТЕ?
Сега го казах на една приятелка![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
преди 30 минути![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Никога![]()
И аз така...преди много много време...Първоначално написано от be_true
A qui
На мъж преди много време... Всъщност около половин година..
Иначе "Обичам те" казвам всеки ден на сестрите, на майка ми и на близки приятели.
За последно сутринта на сестра ми която е в Кипър.
Вчера![]()
When you love someone, and they break your heart
Don’t give up on love, have faith, restart!
Predi edin chas![]()
![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
predi broeni minuti![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
6 mesecana jivo ina4e po skype seki den
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами аз преди около 4 часа на приятелката ми
Вчера... ( дано да не е за последен път)
Преди няколко часа на мама :P
преди 4 години....момиче съм карам 21...тази фраза я казвам когато има истиски чувства....
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
вчера вечерта![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Вчера на едно момче,с което скъсахме...А той ми каза "Не ме обичай,забрави ме....
![]()
Много боли,когато ти кажат:"Не ме обичай....От снощи съм като развалина почувствах как умирам бавно...Как плача и не мога да спра....
![]()
И днес само плача и не мога да проумея това,което стана.....
![]()
![]()
Ми честно казано не помня точно...Може би преди седмица-две. Наистина не си спомням кога точно беше.![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Искрено "обичам те" съм казвала само на моя Мацко (котката ми), но това едва ли се смята. Никога не съм казвала "обичам те" на някой. Дори и на майка ми и баща ми. Срам ме е да казвам такива неща...![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
преди 3 часа на приятелката ми