- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТАЙНАТА
... оправи ми настроението .. бях се отчаял .. мерси![]()
гледала съм филма, супер е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
БисквитенотоЧудовище
Първо безкрайността не може да се степенува ( по,най-безкраен )Първоначално написано от ton1
Второ "безкрайно действи и начин на живот" айде бе...
АЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ, КОЙ ПЪРВОКЛАСНИК ГИ Е ПИСАЛ ТЕЗИ ЛАЙНА
еми аз също гледах филма и някак си започнах да мисля много по-позитивно и започнах да се чувтвам добре.преди една седмица само се надявах да се разболея и оп ето-болна съм.и наистина това е супер вярно за тайната.
Законът за Привличането - най-мощният закон![]()
Мн е смислено..
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
O da filma e neveroiaten no triabva da se gleda 4esti4ko.Ako se interesyvate moje da pro4etete i knigite na Lyiz Hei "Izlekyvai tialoto si" i "Izlekyvai jivota si".Vuv vtorata ima razli4ni elementarni yprajnenia koito pomagat da se nay4ite da mislite pozitivno i da zabravite starata si naglasa.
![]()
Оооо, и аз гледах филма... и направо съм шокирана каква доза истина има в него!Гледайте го, жесток е!!! \
/
Тази тема /или случайността/ ме вкара в големи филми, с много безсъние и какво ли още не. Ирония на съдбата е, че нито ме интересува тийн проблем, нито приемам сериозно текстове с толкова правописни, пунктуационни и така нататък грешки..
:/
+1Първоначално написано от marilyn
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Може и да има смисъл,но всичко е в главата на човека.Тои може да си мечтае само за каквото и да е,но ако ще колкото и усилия да полага просто не става.Опитва n-брой пъти и не успява.Затова си има "живеене в облаците,мечтите и т.н.". И това силно да го вярваш пак издиша.Искам да дигна 10000000000000000 тона с кутрето си.Кога ще стане това.Добре аз съм си настроен позитивно само това ми е в главата и какво всичко издиша накрая.Искам да знам колко е голяма Вселената.Искам да знам какво има в главата на някой човек. Искам като Митьо Пищова 4564 жени да ми прават хабиби.И още милион мечти да имам колкото и силно да вярвам,и да опитвам резултата е един и същ.Козирог съм,ако някой вярва в астрологията,и съм инат от към това да се откажа от нещо.Но какво цял живот ли да опитвам за тази моя цел.И какво става покрай тази моя цел живота си ми е отишъл нищо съществено не съм направил опитал съм се безброй пъти и изведнъж умра. И какво права след това.Пропилял съм си целия живот поради тази фикс идея.И вярата в Господ.Какво е онова нещо,което хората вярват и се кланят на нещо,което няма истинско,реално доказателство освен базиране на някакви текстове,проповеди,причти и т.н. Е в последствие сигурно като си отидем от Земята разбираме истината.И ето в това се състои истината на коментара ми:"Струва ли си да умреш,за да постигнеш това,което си пожелал".И какво ето постигнал си,което искаш,и отам на нататъка искаш още и още.И ето оказва се,че човекът е алчен и иска още и още.Затова тоз "Закон на привличането" издиша на практика.По този начин какво всичко получаваме абсолютно всички хора на Земята и накрая настъпва анархия.Истината е,че всичко е относително.И остава погълнат от тази си алчност и накрая го погубва.Мога още доста неща да изреда,но така и така стана бая дълъг коментар.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
тайната да бъдеш щастлив се крие в това,да не четеш тая простотия
mNogo Qko![]()
![]()
Brav0 ch0veCh3
![]()
Пич що не написа по-кратка тайна. Ще гледам филма![]()