- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Направих го, ами сега?
zdraveite vsi4ki ..
na skoro spah s mom4e ..na 16 godini sym do sega ne go bqh pravila be6e mi za pryv pyt...oba4e mislq 4e izbyrzah,i sega sajalqvam 4e go napravih![]()
..nz za6to
izpadam v depresiq i mi e adski gadno,postoqnno pla4a
![]()
...nqma kak da varna vremeto na zad ,no ne moga da kaja i na nikoi kakvo napravih i moje bi za tova ne moje da mi olekne..zn 4e e typo da sajalqvam no darjah na tova...
6te byda blagodarna na vsi4ki koito 6te mi pomognat da ne sajalqvam tolkova,da izlezna ot tazi depresiq..
i da si spodelqt mnenieto po tozi vapros.. \
/
blagodarq predvaritelno i ako moje ne se podigravai te za6toto mi e adski gadni4ko![]()
![]()
т.1 и т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
qvno ne si bila gotova za tazi stupka. no spokoino mila, ve4e e svur6ilo. ako nqma gaf i posledstviq , zn ni6to lo6o pak tolko ne si napravila. re6ila si i s go storila. nikoi ne moje da te obvinqva.ne se depresirai ,ima mn po str6ni ne6ta ot tova![]()
i btw temikata e za drugiq razdel
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Това е секс. Какво се тревожиш толкова, та чак си се депресирала? Че не е било Перфектно ли (хахаха, това като го чуя "Искам да бъде перфектно" започвам директно да се смея) ЗАЩО ТРЯБВА ДА Е? Защо пък да е толкова важно? Голяма работа, дали са ти вкарвали пенис във вагината или не, какво променя това??? Не се шашкайНе е болка за умиране.
nqma za kakvo da sajelqva6 tova e suvsem normalno.trqbva da si po blizko s tvoq partnior ne se pritesnqvai da kaje6 na nqkoi za tova
\
/
Умствено изостанал и социално слаб.Алкохолик,наркоман.@#$#$ %%@†&** Но Номер 1 B BG!!!!!!!
emi ne be6o lo6o v smisal mnogo malko me bolq ..ama se strahuvam da ne me zareje mom4etoto za6toto mu pusnah tvarde rano.. i ne sam sigurna 4e moga pak da go napravq s nego.. v smisal az imam strah ot obvarzvane i 4e mom4etata mi omrazvat adski mnogo i nz dali az samata 6te moga da sam s nego za6toto mi e stranno..pak i ti e golqm i 6te iska da go napravim pak...
![]()
![]()
btw zn 4e obarha radela na temata kaka da q premestq?
![]()
![]()
![]()
![]()
spoko moderatorite 6te q premestqt![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ми не си била готова още ама щом си го направила вече е станало,голяма работа нищо лошо не е, се пак нищо не е станало,все някога щеше да стане,първия път винаги плаши всички...нз кво да ти кажа,ще се оправиш![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
Оо0о, разбирам те. И на мен ми омръзват бързо мъжете.
И стана дума за Перфектното... в много малък процент от случаите още първия път е перфектно. И не говоря за първия път на момичето, а първия път на двама души, независимо дали са били девствени или не. И това е нормално. Напълно. Ти още не знаеш какво ти харесва (той също не знае какво ти харесва), ти не знаеш какво му харесва на него...
Просто следващия път си повярвай, че го искаш, покажи, че наистина го искаш, поеми някоя и друга инициатива (съблечи го примерно... без той да помага :P ) или нещо такова, за да си покажеш (пък и на него), че реално участваш в целия процес.
em po princip az go pojelah toi me pita mn pati sigurna li si ...uj bqh ama..qvno o6te sma si detence
mersi se pak naitina na vsi4ki olekna mi malko
a pak za iniciativata az sam si dosta iniciatvina po pr s vsqko ne6to..ama do sq sam nqmala seriozna vrazka i malko se pla6a 6toto malko ili mn sexaobvarzva horata.. nz tai si mislq..
![]()
![]()
ти все пак си само на 16 години... още не знаеш какво точно искаш... ако нещата се променят между вас и вече не ти е хубаво с него... няма нужда да се насилваш и да се мъчиш! има и други мъже... това, че сте правили секс не е причина да останеш с него цял живот
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
e tfa mi e qsno 4e nqma da se zaedno cql jivot az nqma da moga da go iztraq ..![]()
![]()
ama nz dali i mesec 6te moga da vidim...
![]()
![]()
![]()
![]()
ами да ти кажа и аз като бях на твоите години бях така... бързо ми омръзваха... но когато срещнеш човек с който да ти бъде изключително приятно и интересно, човек, който е способен да задържи вниманието ти за дълго... нещата стават малко по-различниПървоначално написано от typ4o
А и да ти кажа под секрет... идва един момент...(може само при мен да е така де) когато ти омръзва да ходиш по срещи и да започваш всичко отначало... и така![]()
Не се обвинявай, не съжалявай за нищо! Никога не знаеш какво ще стане утре![]()
em hem mi e omraznalo da po4vam si4ko ot na4alo hem pak ne moga da si pedsvavq dasam samo edno mom4e luda rabota..![]()
![]()
![]()
от колко време ходите???
Няма смисъл да съжаляваш просто се е случило и няма как да промениш нещо! Споко всичко ще се оправи !![]()
em ot skoro hodim ... haha ha dano da otslabna ot depresiqta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Определено не си била готова за тази крачка, н о ей какво толкова си изгубила.Не е толкова сатрашно, отпусни се, нали не си на 12, все пак си на 16, достатъчно голяма си да знаеш, че като плачеш времето няма да се върне.Хиляди млади хора го правят на по 12-13.В крайна сметка все някога щеше да стане.Не се лигави и се стегни, наистина е кофти, но ти си го решила, защо не помисли тогава?И това ще ти е за урок следващия път да мислиш.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
emi po pr stanno li e4 e nqmam jelanie da go napraq pak.. i da si priznaq nikak ne be6e nadaren.. i ne me zadovoli..![]()
![]()
![]()
![]()
е кой е казал че винаги трябва да ни задоволят.доста момичета първия път не успяват да бъдат задоволени.а той беше ли девствен или?успокой се.всичко ще се оправи.просто не си била готова,ще мине малко време,ще го направиш пак и ще видиш че за нищо не си се косилаПървоначално написано от typ4o
don`t worry.
Знаеш ли... хич не ми приличаш на отчаяна, депресирана, тъжна и тн... ако въобще си момиче де...
Защото малко странно и тъпо ми се вижда да кажеш, че някой не бил надарен и неможал да те задоволи.. след като ти е за първи път!?
![]()
![]()
![]()
emi kak da vi kaja parvo toi vaob6te ne me vazbudi pri lubovnata igrane zn dr to razmera nqma zn .. btw we4e ne sam ot4aqna ne mi puka nqma snimsal da se kosq stanalo e.. \
/ dali 6te reva ili trevojanqma smisal ni6to nqma da se promeni.. btw be6e 14 sm..
![]()
![]()
![]()
аха! Значи си носеше и линийка да му го измериш?![]()
хахахахахахаахахахаПървоначално написано от J|egeHa^cTpacT
![]()
![]()
много добре казано.Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
![]()