.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

В кои ВУЗ-ове...

освен СУ има специалност Психология ?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    НБУ,ако го броиш
    Само за София ли говорим?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Мм,нз,не мога ти помогна.Мога ти кажа за Робер Шуман в Страсбург,иначе тц.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

В НБУ има и е доста на ниво.

В УНСС май има също.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    В НБУ има и е доста на ниво.
    наречи ме предубеден, но чуя ли НБУ тактично се правя, че не съм чул/прочел..

иначе не питам за мен аз съм далеч от психологията

Пропагандата си върши работата наричам те роб.

Еми не е точно пропаганда, а по-скоро обществена тайна
    Самият факт, че е частен университет, в който се влиза с пари и не полагаш почти никакви усилия, за да влезеш, говори само по себе си за репутацията му като цяло

иначе може и роб да съм

За неполагането на усилия пак мит, искам да видя колко точки ще изкараш като си толкова умен

Кога съм казал колко съм умен ?

И въпреки това съм сигурен, че без да се готвя и срещу точната сума мога веднага да бъда приет там...

Въпреки това си балон, в другите университети не може с пари ли? Не ставай смешен, освен това е важно обучението и базата, която ти предлага университе, ако си мързел няма значение в кой ВУЗ си.

С малката разлика, че в НБУ без пари не може.. нали се сещаш ?
    И повярвай ми.. ако си мързел, без пари не можеш да влезеш в СУ или УНСС да кажем.. а с дипломата от НБУ коооолкото и старателен да си бил. .. най-много да си избършеш гъза с нея, защото ако се явиш на интервю за работа и срещу теб застане човек с диплома от друг ВУЗ, ще ти кажат чао-чао...

п.п. и не викай балон да не ти гърмят ушите...

И въпреки това съм сигурен, че без да се готвя и срещу точната сума мога веднага да бъда приет там...
    Това си е баш балонско.

И то пък са големите пари, за 2 месеца и ги изкарваш, ама ти ще муфтиш мама и тате, а?

Много ги чаткаш интервютата имам познати работещи като ПР, последното нещо, което се гледа е дипломата Но както и да е това си е твоето бъдеще ти си решаваш и аз мислех като теб, после си промених мнението и не съжелявам. Успех

Не гледат дипломата? Да си чувал, че се подават документи при кандидатстване за работа? Освен това, драги ми смехурко, е моя работа откъде ще намеря пари.. не се притеснявай за бъдещето ми..
    Балонско е това, че не можеш да признаеш очевидното.. обзет си от някаква злоба.. може би не си приет другаде и с паричките, които изкарваш за 2 месеца си си платил? Жалка картинка...

п.п. пише се съжАлявам...

Къде пише, че не гледат бе Балончо. Освен това слабо ме късае, мисля да работя за себе си, не в някакъв офис да изкарвам парички на някой си

Смешно е това, че се опитваш да ме убедиш за нещо, което само си чувал от дадено лице, чуло го от друго лице и превърнало се в градска легенда. Драги ми Мехурко(дори 'с' не заслужаваш ) злобно е да се хванеш за нещо толкова малко като една провописна грешка от бързане и е дребнаво. А ти не беше ли онзи, които щеше да ходи в планината? Там с дипломата наистина само може да се забършеш или ще преподаваш на бобрите? Бай.

Научи се да пишеш... неграмотнико...

последното нещо, което се гледа е дипломата

Къде пише, че не гледат
    Тадаммм....

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    В УНСС май има също.
    Няма.
    Иначе в пловдивския университет има психология,дам.

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    последното нещо, което се гледа е дипломата

Къде пише, че не гледат
    Тадаммм....
    Всъщност Факин Хостил е прав,дипломата почти не се гледа.Във образуването на бала се взима само веднъж,докато оценките от изпитите се отрояват примерно.
    + това не ти се взима целият успех,а само даде специализиращи предмети (така е за СУ,ПУ) .
    Така че ако по български имаш 4ка и ти е балообразуващ предмет,но пък дипломата ти е 5 и 80-още по-лошо за теб,защото ще ти вземат оценката от българския.

Само едно ще ти кажа,не си мисли,че много лесно ще мине кандидатстването ти за психология.Кандидатства се с български език,а това е нож с две остриета.От една страна,езиковата култура е почти елементарна,но от друга най-много са кандидатстващите с нея,защото е най-лесна ,най-кратка за учене и най-достъпна,тоест конкуренция2та ще е голяма.Аз не можах да влезна в УНСС,наприм ер миналата година,щото изродите с езикова култура бяха заели взички места в икономическия университет.
    Все още ми е непонятно,каква е връзката между икономика и езикова култура,защо са направили така изпитите.Но факт,изкарах 5 и 60,и не влезнах,даже от 4то класиране.

И недей да бъдеш така груб с момчето,той вече е студент,минал е през това,ти трябва да си му благодарен,че се опитва да ти обяснява.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Ако не си платиш, не можеш да очакваш да те научат на нещо. Грозно, но факт. Само не разбирам защо асоциирате високата такса за обучение с мързел и посредственост.

RAWRRR, не става дума за това

1. Говорехме, че когато завършиш висше образование и кандидатстваш за работа ти се гледа дипломата..

2. Вече казах, че не съм аз този, който ще кандидатства с психология.. питам, за да помогна на един човек

3. Отдавна ми стана ясно, че въпросния "балон" е студент в НБУ, но това не го прави богоизбран и всезнаещ.. айт ?

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    Еми не е точно пропаганда, а по-скоро обществена тайна
    Самият факт, че е частен университет, в който се влиза с пари и не полагаш почти никакви усилия, за да влезеш, говори само по себе си за репутацията му като цяло

иначе може и роб да съм
    ami qsene gledai sega vtora godina sum v nbu i vuobshte ne e kakto ti kazvash da ne polagam nikakuv trud pri nqkoi specilanosti moje i da e taka no pri moita ne e i mislq 4e psihologiqta v nbu e na nivo naistina

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Ако не си платиш, не можеш да очакваш да те научат на нещо. Грозно, но факт. Само не разбирам защо асоциирате високата такса за обучение с мързел и посредственост.
    Защото обикновено това, което не става с акъл, става с пари

Ели, какви изпити положи там, за да влезеш ?

Изключително скучно ми е да споря с теб Все пак си ученик, аз съм вътре вече - знам малко повече. Пък и таксите в държавните ги вдигнаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си